Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fata de 18 ani din Iasi si-a lasat bunicii fara economiile stranse o viata. A vrut sa experimenteze cum e sa traiesti in lux, dar nu se astepta la ce a urmat. Cum s-a terminat aventura ei

Antena3 Antena3,
O fata de 18 ani din Iasi si-a lasat bunicii fara economiile stranse o viata. A vrut sa experimenteze cum e sa traiesti in lux, dar nu se astepta la ce a urmat. Cum s-a terminat aventura ei

O fata de 18 ani din Iasi si-a lasat bunicii fara economiile stranse o viata. impreuna cu iubitul ei, tanara a furat cufarul in care batranii pastrau aproape 35. 000de euro. Timp de o. continuă pe Antena3

ISPRAVA unei fete de 18 ani din Iasi: A FURAT 33.000 de mii de euro de la bunici, si a CHELTUIT, impreuna cu iubitul, peste 12.000 in doar sase zile! (FOTO)

O fata de 18 ani din Iasi a furat zeci de mii de euro de la bunici si i-a cheltuit la un cazino, impreuna cu iubitul ei. Cei doi adolescenti s-au distrat timp de sase zile, in care au dat 12. 000 pe haine,.

O batrana din Iasi a trecut prin clipe ingrozitoare. A vrut sa toarne apa fiarta peste un tanar care voia sa o violeze, insa ce a urmat este socant

O femeie in varsta de 78 de ani din Iasi a trecut prin clipe cumplite, dupa ce un tanar de 23 de ani a intrat peste ea in casa si a incercat sa o violeze. Maria A. locuieste in comuna ieseana.

Sfarsit tragic pentru o tanara de 18 ani. A murit dupa o partida de amor in trei. Autoritatile care au gasit-o au ramas socate

Sfarsit cumplit pentru Ivana, o tanara de doar 18 ani din Olanda. Fata a murit dupa ce a fost implicata intr-o partida de amor in trei. Totul s-a intamplat in Kuala Lumpur, Malaezia, acolo unde Ivana.

O fata de 7 ani din India si-a denuntat tatal la politie, pentru ca a ncalcat promisiunea de a-i construi o toaleta

Hanifa Zaara din India, in varsta de 7 ani, a transmis printr-o scrisoare adresata Politiei ca tatal sau a inselat-o si ca a incalcat promisiunea de a-i construi o toaleta, motive pentru care ar trebui sa fie arestat, relateaza BBC.

Ea a murit dupa o partida de amor in trei. Sfarsitul tragic al tinerei de 18 ani face inconjurul lumii

Ivana, o tanara in varsta de 18 ani din Olanda, a murit dupa ce a fost protagonista unei partide de amor in trei. Incidentul a avut loc in Kuala Lumpur, Malaezia, iar Ivana Smit a cazut de la etajul 20 al.

Gest uimitor al unui medic din Iasi! L-a iertat pe agresorul care l-a bagat in spital, darl-a condamnat la fapte bune

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei cazul unui medic din Iasi, care a fost batut in plina strada. in urmacu trei ani de zile, un medicul Daniel Rusu se afla in statia de autobuz si.

Accident rutier provocat de un adolescent de 18 ani. O fetita de 10 ani a fost ranita, fiind internata in spital pentru ingrijiri medicale

Un tanar de 18 ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a ignorat un indicator rutier si a patruns cu masina pe care o conducea intr-o intersectie, unde a lovit in plin un autovehicul care circula pe drumul prioritar.

Viata de huzur a doi iubiti din Iasi care au furat 33.000 de euro de la bunici. Cati bani au mai gasit politistii la descinderi

O tanara de 18 ani din municipiul Iasi este cercetata pentru furt calificat dupa ce, alaturi de iubit, a furat 33. 000 de euro de la bunicii. in cateva zile, cei doi tineri au cheltuit in jur de 13. 000 de euro.

Un medic din Iasi si-a iertat agresorul si l-a pedepsit sa faca mai multe fapte bune

Un medic snopit in bataie de un fost boxer si-a iertat agresorul in schimbul a doua fapte bune. Ca sa renunte la proces, medicul l-a pus pe agresor sa ajute cu bani doua persoane cu grave probleme de.

Sorina Pintea promite ca Spitalul Regional din Iasi va fi gata n 2024: Este exclus sa nu se faca acest spital

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a promis, marti, la Iasi, in legatura cu spitalul regional, ca finalitatea nu va fi 2023, ci 2024, dar exclus sa nu se faca acest spital si sa nu se finalizeze. Nu putem spune ca s-a pierdut timpul, ca s-au tergiversat lucrurile. Mai mult, pot sa va spun ca Iasi, din punctul meu de vedere, este un exemplu de buna colaborare intre autoritatile locale, mai spune Sorina Pintea despre proiectul spitalului regional, potrivit Ziarul de Iasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )