Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORINA CRETU: Bugetul alocat pe politica de coeziune, mai mare cu 8%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CORINA CRETU: Bugetul alocat pe politica de coeziune, mai mare cu 8%

Romania are prevazuta, in propunerea Comisiei Europene, o alocare pe politica de coeziune, pentru perioada 2021 - 2027, de 31 miliarde de euro, cu 8% mai mult fata de intervalul 2014 - 2020. continuă pe Ziarul Bursa

Corina Cretu: Romnia ar putea avea un buget pentru politica de coeziune cu 8 la suta mai mare pentru pentru perioada 2021 - 2027

Romania ar putea avea, potrivit propunerii Comisiei Europene, un buget pe politica de coeziune, pentru perioada 2021 - 2027, cu 8% mai mult fata de intervalul 2014 - 2020, respectiv de 31 miliarde de euro, a anuntat marti, pe Facebook, Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

Comisarul european Corina Cretu: Romania va primi 31 de miliarde de euro pe politica de coeziune, in perioada 2021-2027

Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala, a anuntat ca, in propunerea Comisiei Europene, Romania are prevazuta o alocare de 31 de miliarde de euro pe politica de coeziune, pentru perioada.

Corina Cretu: Romania va avea o alocare mai mare in perioada 2021-2027

Romania - alaturi de Bulgaria, Grecia, Spania, Italia si Finlanda - vor avea aloc[ri mai mari fata de actuala perioada de programare, a informat marti comisarul european Corina Cretu, exprimandu-si speranta ca Acordul asupra Cadrului Financiar Multi-Anual 2021-2027 va fi aprobat pe perioada presedintiei Romaniei.

Inventii UIMITOARE la cel mai mare TARG DE ELECTRONICE din lume CES. Era 5G incepe in Las Vegas!

Lansari spectaculoase de la CES, cel mai mare targ anual de tehnologie pentru uz casnic, care a inceput in Las Vegas, anunta Agerpres. De la televizoarele viitorului si casa inteligenta, conectata la Internet.

15 echipe de liceeni romni, calificate la cel mai mare concurs de robotica din lume

15 echipe de liceeni din Romania vor participa la Zero Robotics High School Tournament, cel mai mare concurs international de robotica organizat de Massachusetts Institute of Technology, NASA si Agentia Spatiala Europeana.

IN ROMANIA: Pretul energiei pe piata bursiera, mai mare cu 30% fata de regiune

Pretul energiei in Romania pe piata bursiera spot, cu livrare astazi, este cel mai mare din regiune, la o diferenta de aproximativ 30% fata de celelalte tari cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul OPCOM, operatorul pietei.

Pretul energiei pe piata bursiera, mai mare cu 30%

Pretul energiei in tara noastra, pe piata bursiera spot, cu livrare astazi, este cel mai mare din regiune, la o diferenta de aproximativ 30% fata de celelalte tari cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul OPCOM, operatorul pietei.

Victor Ponta dezvaluie cine ar fi un bun candidat la prezidentiale: E cam de vreo 10 ori mai social-democrata, mai pesedista decat Dragnea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca si-ar dori ca actualul comisar european Corina Cretu sa candideze pe listele formatiunii sale la alegerile europarlamentare.

Doliu incredibil: A murit fostul MINISTRU AL APARARII si mentor al premierului! Nu a existat un PATRIOT mai mare decat el (FOTO)

Pierderea grea pentru Israel, dar si pentru politica internationala. Fostul ministru al apararii Moshe Arens, care l-a ajutat pe Benjamin Netanyahu sa se lanseze in cariera diplomatica si politica, a murit.

Un fost presedinte al Romaniei arata obrazul romanilor la dezvelirea statuii lui Maniu: Cum e posibil ca, in sondaj, cel mai mare om de stat sa fie Ceausescu?

Discursuri emotionante la ceremonia de dezvelire a statuii lui Iuliu Maniu din Piata Stefan cel Mare din Cluj-Napoca, la care au fost invitate personalitati precum Emil Constantinescu, Ana Blandiana, Razvan Theodorescu si nepotul marelui om de stat Ioan Boila. Statuia a fost ridicata din banii unui cunoscut om de cultura clujean.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )