Libnet.ro
UNICEF

08:30

Corina Cretu: Comisia Europeana a alocat2 miliarde de euro pentru infrastructura din Romania

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu: Comisia Europeana a alocat2 miliarde de euro pentru infrastructura din Romania

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat astazi, 2 aprilie, finantarea a patru proiecte majore in Romania - Retea de infrastructura rutiera integrata pentru zona orbitala din Bucuresti, imbunatatirea serviciilor de transport pe linia de metrou 2, Berceni-Pipera, Protectia si Reabilitarea zonei costiere - Faza a II-a si Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Timis. continuă pe Adevărul

POTRIVIT SOCIAL-DEMOCRATILOR: Guvernul va aloca 1,3 miliarde euro pentru alocatiile copiilor in acest an

ACTUALIZARE Social-democratii: Copiii ar fi primit alocatiile majorate inca de luna trecuta daca Iohannis nu ar fi fost primul presedinte din istoria Romaniei care a blocat bugetul propriei tari ------ Guvernul va aloca in total 1,3 miliarde euro pentru plata alocatiilor pentru copii anul acesta, au anuntat, astazi, reprezentantii Partidului Social Democrat.

Finantare de circa 2 mld. euro pentru proiecte de infrastructura in Romania aprobata de Comisia Europeana: 1 mld. euro doar pentru autostrada de centura a Capitalei

O finantare de circa 1,9 miliarde de euro pentru patru proiecte majore in Romania a fost aprobata marti de catre Comisia Europeana. Nu mai putin de 1 miliard de euro se duc catre proiectele rutiere de pe Centura Capitalei: 51 de km din autostrada de centura A0 pe zona sud) si pe proiectele de largire si noduri rutiere de la Mogosoaia, Domnesti, Berceni si Oltenita. Alti 100 de milioane de euro merg la metrou pe Magistrala 2.

Comisia Europeana aproba finantari de 2 miliarde de euro pentru infrastructura Romaniei. 1 miliard de euro, doar pentru centura Bucurestiului

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat astazi, 2 aprilie, finantarea a patru proiecte majore in Romania - Retea de infrastructura rutiera integrata pentru zona orbitala din.

Fonduri europene de doua miliarde de euro pentru infrastructura din Romania, aprobate marti; 1 miliard de euro pentru Centura Capitalei

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat marti, 2 aprilie, finantarea a patru proiecte majore in Romania, care vizeaza linia de metrou 2, Berceni - Pipera, litoralul Marii Negre, aprovizionarea cu apa si extinderea sistemului.

Comisia Europeana aproba fonduri pentru infrastructura tarii noastre

Comisia Europeana a aprobat finantari de aproape doua miliarde de euro pentru mai multe proiecte de infrastructura din Romania care vizeaza transportul public din Bucuresti, litoralul Marii Negre si sistemul de aprovizionare cu apa din judetul Timis.

CORINA CRETU: Guvernul a ignorat aproape total sansele oferite de banii europeni

Comisarul european Corina Cretu a declarat, ieri, la Iasi ca, la finalul mandatul sau la Bruxelles ramane cu un gust amar ca Guvernul roman a ignorat aproape total sansa obtinerii banilor europeni pentru a demara proiectele mari de infrastructura.

Corina Cretu: Raman cu gustul amar ca Guvernul a ignorat aproape total sansele oferite de banii europeni pentru proiectele majore de infrastructura

Comisarul european Corina Cretu a declarat, sambata, la Iasi ca, la finalul mandatul sau la Bruxelles ramane cu un gust amar ca Guvernul roman a ignorat aproape total sansa obtinerii banilor europeni pentru a demara proiectele mari de infrastructura.

Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana: care este motivul actiunii impotriva UE

In cel mai nou episod al dosarului Tel Drum, pentru care Dragnea a fost deja condamnat, liderul PSD a dat in judecata Comisia Europeana la Tribunalul Uniunii Europene CJUE). La aproximativ trei luni dupa ce a fost depusa actiunea lui Liviu Dragnea la Tribunalul Uniunii Europene, continutul documentului cu pricina a devenit public. Liderul PSD [] .

Comisia Europeana cere eliminarea preturilor reglementate la energie, dar cu protejarea consumatorilor vulnerabili / in Romania sunt protejati, la un loc, si cei bogati, si cei saraci

Comisia Europeana solicita statelor membre UE sa renunte la preturile reglementate, lasand piata libera, introducand in acelasi timp masuri de protectie pentru consumatorii vulnerabili, adica a celor saraci. in Romania, insa, Guvernul a aprobat controversata OUG 114 care protejeaza, in aceeasi masura, si consumatorii vulnerabili, dar si pe cei cu venituri mari. Vezi ce spune comisarul european pentru Energie si Schimbari Climatice, Arias Miguel Canete.

Comisia Europeana discuta, miercuri, despre situatia statului de drept din Romania

Comisia Europeana va discuta miercuri despre situatia statului de drept din Romania. Anuntul a fost facut marti, pe Twitter, de Mina Andreeva, purtator de cuvant al Executivului comunitar. Comisia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )