Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fonduri europene de doua miliarde de euro pentru infrastructura din Romania, aprobate marti; 1 miliard de euro pentru Centura Capitalei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fonduri europene de doua miliarde de euro pentru infrastructura din Romania, aprobate marti; 1 miliard de euro pentru Centura Capitalei

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat marti, 2 aprilie, finantarea a patru proiecte majore in Romania, care vizeaza linia de metrou 2, Berceni - Pipera, litoralul Marii Negre, aprovizionarea cu apa si extinderea sistemului. continuă pe Wall-Street Ro

POTRIVIT SOCIAL-DEMOCRATILOR: Guvernul va aloca 1,3 miliarde euro pentru alocatiile copiilor in acest an

ACTUALIZARE Social-democratii: Copiii ar fi primit alocatiile majorate inca de luna trecuta daca Iohannis nu ar fi fost primul presedinte din istoria Romaniei care a blocat bugetul propriei tari ------ Guvernul va aloca in total 1,3 miliarde euro pentru plata alocatiilor pentru copii anul acesta, au anuntat, astazi, reprezentantii Partidului Social Democrat.

Comisia Europeana aproba finantari de 2 miliarde de euro pentru infrastructura Romaniei. 1 miliard de euro, doar pentru centura Bucurestiului

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat astazi, 2 aprilie, finantarea a patru proiecte majore in Romania - Retea de infrastructura rutiera integrata pentru zona orbitala din.

Corina Cretu: Comisia Europeana a alocat2 miliarde de euro pentru infrastructura din Romania

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat astazi, 2 aprilie, finantarea a patru proiecte majore in Romania - Retea de infrastructura rutiera integrata pentru zona orbitala din Bucuresti, imbunatatirea serviciilor de transport pe linia de metrou 2, Berceni-Pipera, Protectia si Reabilitarea zonei costiere - Faza a II-a si Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Timis.

Comisia Europeana aproba fonduri pentru infrastructura tarii noastre

Comisia Europeana a aprobat finantari de aproape doua miliarde de euro pentru mai multe proiecte de infrastructura din Romania care vizeaza transportul public din Bucuresti, litoralul Marii Negre si sistemul de aprovizionare cu apa din judetul Timis.

Finantare de circa 2 mld. euro pentru proiecte de infrastructura in Romania aprobata de Comisia Europeana: 1 mld. euro doar pentru autostrada de centura a Capitalei

O finantare de circa 1,9 miliarde de euro pentru patru proiecte majore in Romania a fost aprobata marti de catre Comisia Europeana. Nu mai putin de 1 miliard de euro se duc catre proiectele rutiere de pe Centura Capitalei: 51 de km din autostrada de centura A0 pe zona sud) si pe proiectele de largire si noduri rutiere de la Mogosoaia, Domnesti, Berceni si Oltenita. Alti 100 de milioane de euro merg la metrou pe Magistrala 2.

Thales finalizeaza procesul de achizitie a companiei Gemalto pentru 4,8 miliarde euro

Grupul francez Thales a anuntat, astazi, ca a finalizat achizitia companiei olandeze Gemalto, pentru 4,8 miliarde euro, si a devenit lider global in identitate si securitate digitala .

Ponta: imprumutul de 3 miliarde de euro are cel mai mare cost din istoria Romaniei. Osa platim dobanda de 2,2 miliarde euro

Imprumutul de 3 miliarde euro luat recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, deoarece vom plati dobanda de 2,2 miliarde euro, a declarat duminica liderul Pro Romania Victor Ponta.

POTRIVIT ACUE: Retelele de electricitate au nevoie de investitii de peste 10 miliarde euro

Retelele de transport si distributie a energiei electrice au nevoie de investiti de peste 10 miliarde de euro pentru inlocuirea infrastructurii cu durata de viata depasita, potrivit unui comunicat al Federatiei Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie ACUE).

Marie Curie, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport

Un heliport va fi construit pe acoperisul Spitalului de Urgenta pentru Copii Marie Curie, au anuntat marti reprezentantii unitatii medicale. Constructia va incepe in toamna acestui an, investitia fiind in valoare de 425. 000 de euro. Marie Curie va deveni, astfel, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport.

Veste buna pentru parintii din Romania. Intra in vigoare majorarea alocatiilor

Veste buna pentru parintii din Romania. incepand de astazi intra in vigoare majorarea alocatiilor, insa abia din luna mai copiii vor beneficia efectiv de majorare.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )