Libnet.ro
UNICEF

08:15

Corina Cretu: Romnia nu a fost pregatita suficient n 2007 pentru accesarea fondurilor europene

Hotnews Hotnews,
 Corina Cretu: Romnia nu a fost pregatita suficient n 2007 pentru accesarea fondurilor europene

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, afirma ca Romania nu a fost pregatita suficient, in 2007, pentru a accesa fondurile europene. Afirmatia oficialului european a fost facuta in timpul unei vizite efectuate marti la Insula de Agrement din Bacau, un proiect care a pierdut mai multe milioane de euro din cauza deficientelor tehnice de proiectare. continuă pe Hotnews

Corina Cretu, despre fondurile europene: Romania si-a sabotat singura aceste fonduri

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, a declarat, luni, la Bacau, ca Romania nu a fost suficient pregatita sa acceseze fonduri europene pentru proiecte de calitate inca din ianuarie 2007,.

Oficial european: Romania NU a fost pregatita pentru accesarea fondurilor UE

Comisarul european Corina Cretu isi arata ingrijorarea in privinta accesarii fondurilor europene de catre autoritatile de la Bucuresti. Cretu este de parere ca Romania nu a fost pregatita.

SCANDAL la Bacau: Ce a facut comisarul european la conferinta de presa la care au participat Viorica Dancila si Corina Cretu (VIDEO)

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, s-a ridicat si a plecat in timpul unei conferinta de presa de la Bacau, unde a participat si premierul Viorica Dancila. Corina Cretu si Viorica.

Corina Cretu: Plec trista, de fiecare data, din Romania. Care sunt motivele de suparare ale comisarului european

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, pare sa fi avut, marti, un moment de sinceritate. Ea a recunoscut ca ca pleaca trista, de fiecare data, din Romania din cauza faptului ca.

Premierul Viorica Dancila se intalneste cu comisarul european Corina Cretu, care avertiza asupra intarzierii proiectelor cu fonduri UE

Premierul Viorica Dancila va avea, luni, o intrevedere cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, alaturi de care va face o vizita in judetul Bacau.

Comisarul european Corina Cretu si premierul Moldovei au inaugurat Oraselul European Ungheni 2018

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a inaugurat sambata, alaturi de premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, Oraselul European Ungheni 2018, un loc simbolic pentru cooperarea transfrontaliera dintre Republica Moldova si regiunile invecinate, de la granita cu Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )