Libnet.ro
UNICEF

17:30

Corlatean, interviu pentru AFP: Romania este preocupata de ascensiunea partidelor populiste si antieuropene

România Liberă România Liberă,
Corlatean, interviu pentru AFP: Romania este preocupata de ascensiunea partidelor populiste si antieuropene

Romania este preocupata de ascensiunea miscarilor politice xenofobe, populiste si antieuropene in perspectiva alegerilor europarlamentare din 25 mai, afirma ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, intr-un interviu acordat Agentiei France-Presse. continuă pe România Liberă

Romania solicita suplimentarea trupelor NATO in estul Europei

Ministrul de roman de externe a anuntat astazi, intr-un interviu pentru AFP, ca vrea suplimentarea trupelor Aliantei Nord Atlantice in estul Europei, ca masura de siguranta in contextul tensiunilor din Ucraina.

Ministrul Teodorovici: Ministrul suedez Brigitta Ohlsson a aruncat Romaniei un pumn in gura, in chestiunea romilor. Romania este interesata in cooperare bilaterala si europeana

Ministrul roman al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a acuzat-o marti pe Brigitta Ohlsson, ministrul Afacerilor Europene al Suediei, ca a aruncat Romaniei un pumn in gura prin declaratia ei privind un presupus refuz al partii romane de a primi asistenta externa in derularea programelor finantate din fonduri europene pentru sprijinirea romilor din Romania.

Romania este pe locul al doilea dupa rata insolventelor

Romania a avut anul trecut a doua cea mai mare rata a insolventelor raportate la numarul de firme active din Europa Centrala si de Est, de 6,44%, iar numarul insolventelor deschise pe parcursul anului a fost dublu fata de cel din Ungaria, unde sunt cu 30% mai putine companii active, potrivit Coface.

Romania este obligata sa returneze 4,24 milioane euro, fonduri PAC

Romania va trebui sa returneze Comisiei Europene suma de 4,24 milioane de euro, reprezentand o corectie financiara in cadrul Politicii Agricole Comune PAC), a anuntat executivul comunitar, care a notificat ca are in total de recuperat 315 milioane de euro de la un numar de 11 state membre.

Guy Verhofstadt: Pentru noi PNL este ca o familie apropiata; Antonescu: Suntem si ramanem membri ai ALDE

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, a declarat luni ca PNL reprezinta o familie apropiata pentru acest grup, presedintele liberalilor, Crin Antonescu, adaugand ca nu a avut discutii cu reprezentanti ai PPE si ca partidul ramane membru al ALDE, potrivit agentiei Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )