Libnet.ro
UNICEF

19:00

Corneliu Porumboiu, din nou la Cannes

România Liberă România Liberă,
Corneliu Porumboiu, din nou la Cannes

Filmul Comoara, in regia lui Corneliu Porumboiu, va avea premiera mondiala in cadrul sectiunii oficiale Un Certain Regard a Festivalului International de Film de la Cannes, joi, 21 mai. Vor avea loc doua proiectii, ambele la Sala Debussy 1. 068 de locuri, a doua ca marime din Palatul Festivalului de la Cannes), la ora 11:00 si respectiv 16:30. O a treia proiectie este programata vineri, 22 mai la ora 15:30 la Sala Bazin. continuă pe România Liberă

Actionarii Bancii Carpatica discuta din nou reducerea capitalului

Actionarii Bancii Comerciale Carpatica BCC) se vor intalni, din nou, pe 18 iunie, sa discute acoperirea pierderilor prin diminuarea capitalului si, apoi, majorarea lui, dupa ce aceste operatiuni au fost respinse in AGA din 28 aprilie, ca si propunerea de fuziune cu Nexte Bank.

Romanii din diaspora: La sase luni de la alegerile prezidentiale, am fost din nou uitati

Mai multi oficiali ai unor asociatii de romani din diaspora au transmis o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta si presedintelui Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, acuzandu-i pe acestia ca, la sase luni de la alegerile prezidentiale, cetatenii au fost din nou uitati.

Comisarul care s-a fotografiat gol in incinta Penitenciarului Vaslui numit din nou sef: Destituit dintr-o functie, pentru a fi numit intr-o alta (VIDEO)

Fostul sef al Serviciului de Siguranta a Penitenciarului Vaslui, comisarul-sef Vasile Ponea, destituit din functie dupa ce fost facute publice mai multe fotografii cu el complet dezbracat, in sala de forta a.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )