Libnet.ro
UNICEF

23:45

Actionarii Bancii Carpatica discuta din nou reducerea capitalului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actionarii Bancii Carpatica discuta din nou reducerea capitalului

Actionarii Bancii Comerciale Carpatica BCC) se vor intalni, din nou, pe 18 iunie, sa discute acoperirea pierderilor prin diminuarea capitalului si, apoi, majorarea lui, dupa ce aceste operatiuni au fost respinse in AGA din 28 aprilie, ca si propunerea de fuziune cu Nexte Bank. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Legea privind votul in diaspora bate pasul pe loc, voi discuta din nou cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Milano, in fata comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca legea privind votul din diaspora bate pasul pe loc si nu este multumit de modul in care e.

Iohannis: Legea privind votul in diaspora bate pasul pe loc, voi discuta din nou cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Milano, in fata comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca legea privind votul din diaspora bate pasul pe loc si nu este multumit de modul in care e gestionata, astfel ca va discuta din nou cu partidele, pentru a misca acest proiect.

Transgaz propune din nou emisiune de obligatiuni

Transgaz convoaca din nou actionarii pe 15 iunie, pentru a aproba lansarea unei emisiuni de obligatiuni, in valoare de maxim 500 milioane lei, se arata intr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Vulcanul Etna a erupt din nou. Monstrul din Italia a aruncat rauri de lava

Etna, cel mai activ vulcan de pe batranul continent, a erupt din nou, transmite New York Post. Dupa aproape patru luni de inactivitate, craterul a aruncat rauri de lava intr-un spectacol grandios. Vulcanul continua.

Constructiile si consumul sunt din nou motoarele economiei, ca in anii de boom dinaintea crizei

La fel ca in anii dinaintea crizei, consumul populatiei si constructiile de locuinte noi au fost, si in primul trimestru din 2015, cele mai dinamice sectoare economice. Statul a franat din nou avansul PIB, arata jurnalistii de la Adevarul .

Sigura pe ea! Kim Kardashian, din nou goala (fotografii HOT)

Are mai putina importanta ce spune lumea, cand esti Kim Kardashian si posteriorul generos ti-a adus un sot precum rapperul Kanye West. Fostul iepuras a renuntat din nou la hainute.

Ilie Carabulea, din nou arestat preventiv

Ilie Carabulea va fi judecat in arest preventiv, in dosarul ASF-Carpatica, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, marti, inlocuirea controlului judiciar cu aceasta masura restrictiva de libertate, intrucat omul de afaceri a determinat mai multe persoane sa dea declaratii mincinoase.

Comisarul care s-a fotografiat gol in incinta Penitenciarului Vaslui numit din nou sef: Destituit dintr-o functie, pentru a fi numit intr-o alta (VIDEO)

Fostul sef al Serviciului de Siguranta a Penitenciarului Vaslui, comisarul-sef Vasile Ponea, destituit din functie dupa ce fost facute publice mai multe fotografii cu el complet dezbracat, in sala de forta a.

Grecia, din nou in recesiune

Economia Greciei a revenit in recesiune in primul trimestru din acest an, ca urmare a faptului ca tara a ramas fara fonduri din cauza impasului in care au ajuns negocierile dintre autoritatile de la Atena si creditorii straini.

Din nou despre euro si Romania

Saizeci si opt la suta dintre romani sunt in favoarea introducerii euro. Este cel mai ridicat procent de sustinere, din statele membre care inca nu au adoptat moneda comuna potrivit unui sondaj comandat de catre Comisia Europeana - Flash Eurobarometer 418, mai 2015).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )