Libnet.ro
UNICEF

21:15

CORONAVIRUS |14 noi cazuri de infectare cu tulpina britanica, descoperite in Romania: Bilantul contaminarilor, la nivel national, a ajuns la 79

B1 B1,
CORONAVIRUS |14 noi cazuri de infectare cu tulpina britanica, descoperite in Romania: Bilantul contaminarilor, la nivel national, a ajuns la 79

Numarul infectarilor cu tulpina britanica de coronavirus a ajuns la 79 in Romania, dupa depistarea altor 14 noi cazuri de contaminare. Acestea au fost identificate dupa ce au fost scventiate 47 de probe in. continuă pe B1

Doua noi cazuri de infectare cu tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie. Numarul total de cazuri urca la 56

Inca 2 noi cazuri de infectare cu noua varianta de tulpina SARS-Cov-2, din Mare Britanie, au fost confirmate oficial pe teritoriul Romaniei de Ministerul Sanatatii si Institutul National de Sanatate Publica. Este vorba despre un barbat in varsta de 49 ani care nu are istoric de calatorie in Marea Britanie si despre un nou-nascut, contact cu parintii care sunt ambii infectati cu noul coronavirus.

Focar de infectare cu noua tulpina britanica depistat intr-un judet din Romania

Cinci cazuri noi de infectare cu tulpina britanica au fost depistate in Romania. Este vorba despre trei persoane care fac parte dintr-un focar in Botosani. Numarul total al infectarilor a ajuns la 64 de cazuri.

Trei noi cazuri de infectie cu tulpina britanica a SARS-CoV-2, confirmate astazi

Ministerul Sanatatii a facut public faptul ca marti, 9 februarie, au fost confirmate inca trei cazuri noi de infectie cu noua varianta B 1. 7 a SARS-CoV-2, indentificata pentru prima oara in Marea Britanie. Cate cazuri au fost confirmate in Romania pana in prezent?.

Trei noi cazuri de infectare cu tulpina britanica de coronavirus, confirmate in Romania: Doar un pacient a calatorit recent in Regatul Unit

Pe teritoriul Romaniei au fost confirmate inca trei cazuri de infectare cu tulpina britanica de coronavirus. Institutul National de Sanatate Publica INSP) a informat, marti, Ministerul Sanatatii cu privire.

14 cazuri noi de COVID cu tulpina britanica, in Romania. Medic: Arata o raspandire accentuata a noii tulpini intr-o mare parte din tara

Nu mai putin de 14 cazuri noi de infectare de coronavirus, tulpina britanica, au fost descoperite in ultima saptamana, la laboratorul de Metagenomica si Biologie Moleculara al Universitatii Stefan cel Mare din Suceava USV).

inca doua cazuri COVID cu tulpina britanica, in Romania. Un bebelus, infectat

Inca doua cazuri noi de infectare cu tulpina britanica au fost descoperite in Romania, a anuntat, lui, Ministerul Sanatatii, astfel ca bilantul ajunge la 56 de persoane.

Doua noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, tulpina britanica. Cate cazuri au fost confirmate in total, pana acum

Ministerul Sanatatii transmite printr-un comunicat ca, luni, 8 februarie, au fost confirmate, in Romania, inca doua noi cazuri de infectie cu noul coronavirus, varianta B 1.

inca cinci cazuri de infectare cu tulpina britanica a noului coronavirus. Bilantul a ajuns la 64 de persoane

Ministerul Sanatatii a anuntat miercuri inca cincinoi cazuri de infectare cu varianta britanica a SARS-Cov-2, - linia genetica B. Ministerul Sanatatii a fost informat astazi, de catre Inst.

inca doua cazuri confirmate de infectare cu tulpina britanica: Un barbat de 49 de ani si un nou nascut din Bucuresti Numarul total de imbolnaviri cu aceasta varianta a coronavirusului a ajuns la 56

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca au fost depistate doua noi cazuri de infectare cu tulpina depistata initial in Marea Britanie a coronavirusului. imbolnavirile confirmate se refera la un barbat in.

MINISTERUL SANATATII: inca doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Alte doua noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B. 7, au fost raportate astazi, informeaza Ministerul Sanatatii.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )