Libnet.ro
UNICEF

22:30

Coronavirus: Primarul unei localitati din Vaslui a publicat pe Facebook o lista cu persoanele izolate la domiciliu

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Primarul unei localitati din Vaslui a publicat pe Facebook o lista cu persoanele izolate la domiciliu

Primarul unei comune din Vaslui a publicat o lista cu persoanele aflate in izolare si a cerut sprijinul populatiei sa ajute la identificarea celor intorsi din strainatate. Postarea sa a starnit reactii negative din partea unor cetateni, care au sustinut ca prin publicarea listei se incalca legea privind protectia datelor cu caracter personal, iar Inspectoratul de Politie Judetean a sesizat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. continuă pe Hotnews

Marturiile unei jurnaliste din Wuhan: Masura care a stopat COVID-19 in China. De doua saptamani nu s-a mai raportat nicio imbolnavire

Principala masura care a oprit raspandirii coronavirusului in China a fost carantina, declara o jurnalista din Wuhan, in exclusivitate, intr-un interviu pentru Antena 3.

Primar din Vaslui, decizie neasteptata: A publicat pe Facebook lista persoanelor aflate in izolare

Primarul comunei Perieni, judetul Vaslui, a venit cu o decizie inedita. Omul a publicat pe Facebook o lista cu persoanele aflate in izolare acasa.

Un primar din Vaslui a publicat lista persoanelor aflate in izolare la domiciliu

Iacob Alexandru, primarul comunei vasluiene Perieni, a postat pe pagina de Facebook tabelul cu numele persoanelor din comuna care s-au intors din strainatate si se afla in izolare la domiciliu.

Vindecati de coronavirus. Primarul Devei si fiica sa au fost externati din clinica din Timisoara

Primarul municipiului Deva si fiica lui au fost externati din Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, dupa ce au primit doua rezultate negative la testul pentru COVID 19.

Zeci de enoriasi au intrat in autoizolare, dupa ce dascalul unei biserici din Suceava a aflat ca e infectat cu COVID-19

Zeci de persoane se afla in autoizolare, dupa ce dascalul de la biserica din Iacobesti a fost confirmat cu COVID-19.

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa.

CORONAVIRUS. MApN: Spitalul ROL2 din incinta Institutului Ana Aslan, operationalizat in scurt timp. Doua aeronave militare aduc materiale sanitare din Turcia si Germania (VIDEO)

Ministerul Apararii Nationale anunta, luni, ca spitalul ROL 2 din incinta Institutului Ana Aslan, dedicat in intregime pacientilor infectati cu Covid-19, va fi operationalizat in scurt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )