Libnet.ro
UNICEF

15:00

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Probabil peste o saptamana o sa fie multe sute de persoane infectate

B1 B1,
CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Probabil peste o saptamana o sa fie multe sute de persoane infectate

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Nationale de Microbiologie, a declarat ca, probabil, peste o saptamana o sa avem sute de persoane infectate cu noul coronavirus. Probabil in 5 - 6 zile. continuă pe B1

Coronavirus |Alexandru Rafila: Varful epidemiei de COVID-19 s-ar putea inregistra in aprilie

Varful epidemiei de COVID-19 s-ar putea inregistra in aprilie, spune medicul Alexandru Rafila. Acesta se bazeaza pe modul in care evolueaza alte coronavirusuri cunoscute.

Rafila: Probabil ca peste cinci, sase zile o sa vedem o crestere foarte serioasa a numarului de cazuri. Peste o saptamana o sa fie multe sute de persoane infectate

Profesorul Alexandru Rafila, seful laboratorului din cadrul Institutului Matei Bals, sustine ca in urmatoarele zile in Romania se vor inregistra sute de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Probabil ca peste o saptamana o sa fie multe sute de persoane infectate, afirma el.

Alexandru Rafila, anunt despre coronavirus: Zilele urmatoare pot fi sute de persoane infectate in Romania

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si seful Laboratorului Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti sustine ca saptamana viitoare, numarul celor infectati ar putea creste la cateva sute.

Prof. dr. Alexandru Rafila, despre tratamentul pacientilor cu coronavirus: Daca vor aparea multe cazuri, formele usoare le tratam la domiciliu, precum o gripa

Coronavirusul se transmite in doua moduri: prin contact cupicaturile pe care le elimina un bolnav in timpul tusei sau stranutului, sau prin contact cu suprafata infectata, spuneprof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS.

Alexandru Rafila anunta ca numarul de infectari cu coronavirus va creste

Dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si seful Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, a declarat ca numarul de cazuri de infectii cu noul coronavirus in tara noastra va creste, ceea ce este important este ca autoritatile sa actioneze coordonat.

CORONAVIRUS |Situatia in care presiunea pe sistemul de sanatate va fi foarte mare. Explicatiile lui Alexandru Rafila (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Nationale de Microbiologie, a declarat, pentru B1 TV, ca presiunea pe sistemul sanitar romanesc va fi foarte mare in cazul in care vor fi raportate foarte multe cazuri.

Alexandru Rafila, avertisment important pentru romanii intorsi din diaspora: Sunt ca pe vapor

In ultimele zile, Alexandru Rafila a facut mai multe declaratii importante si prognoze referitoare la coronavirus. in Romania, este una dintre putinele voci avizate pe subiect, presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR). in contextul panicii de la punctele de trecere a frontierei, el Rafila a atras atentia asupra modului incorect in care se petrece introducerea .

Dr. Rafila: Nu se pune problema inchiderii Bucurestiului in contextul epidemiei de COVID-19 din tara noastra

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si seful Laboratorului Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, a declarat ca nu se pune problema inchiderii Bucurestiului in contextul epidemiei de COVID-19 din tara noastra.

Dr. Rafila, despre decizia lui Florin Citu de a-si depune mandatul: Nu e criza coronavirusului

Dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si seful Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, a comentat declaratiile lui Florin Citu care a spus ca si-a depus mandatul si avand in vedere actuala situatie din Romania.

Prof. dr. Alexandru Rafila, despre vaccinul impotriva coronavirusului: Nu poti sa risti daca nu esti sigur ca nu face rau

Prof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 despre aparitia vaccinului impotriva coronavirusului. Nu poti sa risti sa faci un vaccin daca nu esti sigur ca el nu produce rau persoanei respective, a spus Rafila.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )