Libnet.ro
UNICEF

08:47

Este oficial. Prima tara din lume care a aprobat serul a inceput astazi vaccinarea anti-covid-19. Cum se simt primii pacienti

Playtech Playtech,
Este oficial. Prima tara din lume care a aprobat serul a inceput astazi vaccinarea anti-covid-19. Cum se simt primii pacienti

Marea Britanie marcheaza astazi un moment istoric in lupta contra pandemiei de COVID-19, cauzata de virusul care a ucis milioane de oameni din intreaga lume. Autoritatile sanitare din Regatul Unit au inceput deja campania de vaccinare, iar primii beneficiari sunt persoanele aflate in categoriile de risc. Serul produs de Pfizer-Biontech a ajuns in spitalele din . continuă pe Playtech

O femeie in varsta de 90 de ani este prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid

O femeiein varsta de 90 de ani din Irlanda de Nord esteprima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid in afara testelor, potrivitBBC. Margaret Keenan,.

O femeie in varsta de 90 de ani este prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid (VIDEO)

O femeiein varsta de 90 de ani din Irlanda de Nord esteprima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid in afara testelor, potrivitBBC. Margaret Keenan,.

O bunicuta de 90 de ani, prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul anti-COVID Pfizer in afara testelor. Cum a reactionat

O bunica in varsta de 90 de ani din Irlanda de Nord a devenit marti prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid in afara testelor, fiind marcat astfel inceputul programului britanic de vaccinare in masa, relateaza BBC.

Ugur Sahin, fondatorul BioNTech, a ajuns printre cei mai bogati oameni din lume. Ce avere are

Ugur Sahin, cofondator al companiei biofarmaceutice germane BioNTech, care a dezvoltat impreuna cu Pfizer vaccinul anti-Covid-19, este unul dintre cei mai bogati 500 de oameni din lume, avand o avere estimata la.

Cel mai greu sudoku din lume PROVOCARE: in cat timp poti sa il rezolvi?

Sudoku este un joc destul de vechi ce dateaza tocmai din 1979. Provine din Japonia si se traduce cifra unica. Este un joc de tip grila inspirat din problema celor 36 de ofiteri a lui Leonhard Euler si patratul latin. Scopul jocului este sa umpli o grila cu numere de la 1 la 9, unele .

Vedeta din Romania care a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Ieri a prezentat ultima emisiune

Gata, e oficial, a prezentat ultima sa emisiune! Aceasta este vedeta din Romania care a parasit celebrul post TV chiar dupa alegerile parlamentare. Cine a plecat de la Realitatea Plus Dupa zece ani, o vedeta din Romania a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Este vorba despre Claudiu Popa care a prezentat ultima emisiune, .

Doliu la nivel mondial. A murit cel mai rapid om din lume

Cel mai rapid om din lume s-a stins din viata! Reusita lui a intrat in istorie, iar clipele care i-au adus succesul la nivel mondial cu siguranta nu vor fi uitate niciodata. Iata povestea lui Chuck Yeager! A murit cel mai rapid om din lume Chuck Yeager, cunoscut drept cel mai rapid om din lume, .

Cel mai mare pom de Craciun din lume si-a aprins luminitele

Cel mai mare pom de Craciun din lume, amenajat in muntii Apenini din apropierea orasului Gubbio, din Italia, si-a aprins luminitele. Structura sa impresionanta a intrat in Cartea Recordurilor.

Cine sunt cei mai mari poluatori cu plastic din lume in 2020? Coca Cola, in capul listei

Companiile Coca-Cola, PepsiCo si Nestle au fost acuzate de zero progrese in ceea ce priveste reducerea deseurilor de plastic dupa ce au fost desemnate cei mai mari poluatori cu plastic din lume pentru al treilea an consecutiv, relateaza The Guardian.

Cantaretul din Romania care a fost jefuit in mijlocul strazii. Momente tulburatoare prin care a trecut

Un celebru cantaret din Romania a trecut prin momente tulburatoare. Acesta a fost jefuit in mijlocul strazii. Vedeta a ramas socata cand si-a vazut masina fara roti! Un cantaret din Romania, jefuit in plina strada Din ce in ce mai multe persoane se plang despre faptul ca nu isi mai pot lasa masina in siguranta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )