Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie in varsta de 90 de ani este prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid (VIDEO)

B1 B1,
O femeie in varsta de 90 de ani este prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid (VIDEO)

O femeiein varsta de 90 de ani din Irlanda de Nord esteprima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid in afara testelor, potrivitBBC. Margaret Keenan,. continuă pe B1

O femeie in varsta de 90 de ani este prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid

O femeiein varsta de 90 de ani din Irlanda de Nord esteprima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid in afara testelor, potrivitBBC. Margaret Keenan,.

O bunicuta de 90 de ani, prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul anti-COVID Pfizer in afara testelor. Cum a reactionat

O bunica in varsta de 90 de ani din Irlanda de Nord a devenit marti prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul PfizerBioNTech anti-Covid in afara testelor, fiind marcat astfel inceputul programului britanic de vaccinare in masa, relateaza BBC.

VIDEO Prima persoana care primeste vaccinul Pfizer in afara testelor clinice, o bunica de 90 de ani din Anglia

Margaret Keenan, o bunica de 90 de ani din Marea Britanie a devenit marti dimineata prima persoana din lume care primeste vaccinul anti-covid al Pfizer dupa aprobarea acestuia, transmite Reuters.

Coordonatorul Grupului de Vaccinologie, despre inceperea vaccinarii anti-COVID in Marea Britanie: Este una dintre cele mai bune vesti pe care le puteam primi in acest an. Este un moment istoric (VIDEO)

O bunica de 90 de ani din Marea Britanie este prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul anti-COVID al Pfizer, dupa ce acesta a fost aprobat. Margaret Keenan a fost vaccinata la spitalul din.

William Shakespeare, un barbat in varsta de 81 de ani, este al doilea britanic vaccinat anti-COVID-19

In Regatul Unit a inceput, marti, campania de vaccinare a populatiei impotriva noului coronavirus. Primeleimunizate vor fi persoanele din categoriile vulnerabile. O bunica in varsta de 90 de ani a fost.

Este oficial. Prima tara din lume care a aprobat serul a inceput astazi vaccinarea anti-covid-19. Cum se simt primii pacienti

Marea Britanie marcheaza astazi un moment istoric in lupta contra pandemiei de COVID-19, cauzata de virusul care a ucis milioane de oameni din intreaga lume. Autoritatile sanitare din Regatul Unit au inceput deja campania de vaccinare, iar primii beneficiari sunt persoanele aflate in categoriile de risc. Serul produs de Pfizer-Biontech a ajuns in spitalele din .

Dan Negru, lovitura soc din partea Pro TV. Este prima oara cand se intampla asta: razboiul ratingurilor a ajuns la alt nivel

Dan Negru primeste o lovitura zdravana din partea postului Pro TV. Se incearca un sabotaj? Ce restrictie noua au primit vedetele care se afla sub contract? Detalii despre ce se intampla acum cu prezentatorul de televziune. Dan Negru, lovitura de la Pro TV. A inceput razboiul rating-urilor? Disputa intre cele doua mari si iubite trusturi .

Marea Britanie a dat startul vaccinarii COVID. Prima persoana care a primit doza salvatoare

Marea Britaniea inceput oficial campania de vaccinare a populatiei cu serul Pfizer - Biontech. in prima faza sunt vizate cadrele medicale, angajatii din aziluri si batranii de peste 80 de ani.

Sergio Perez, prima victorie din cariera in Formula 1

La cei 30 de ani ai sai, pilotul mexican Sergio Perez a obtinut, duminica, prima victorie in Marele Circ pe varianta scurta a traseului Sakhir din Bahrain.

Prima companie din domeniul gestionarii deseurilor premiata pentru sustenabilitate

GreenPoint Management este prima companie din domeniul gestionarii deseurilor din tara noastra care primeste o distinctie privind sustenabilitatea corporativa din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )