Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Care sunt grupurile cele mai vulnerabile - si de ce?

Adevărul Adevărul,
Coronavirus: Care sunt grupurile cele mai vulnerabile - si de ce?

Barbatii, femeile si copiii se infecteaza la fel de des cu noul coronavirus, dar urmarile sunt foarte diferite. Cel mai mult conteaza varsta, bolile cronice, dar si sexul celui infectat. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Linie telefonica gratuita pentru romanii care sufera de anxietate sau atacuri de panica. Ce persoane sunt cele mai predispuse

DepreHUB, primul hub anti-depresie din Romania, deschide o linie telefonica anti-anxietate, in contextul raspandirii infectiei cu Coronavirus COVID-19 la nivel national si al starii de ingrijorare generata in randul populatiei. Categoriile cele mai predispuse la anxietate in aceasta perioada sunt adultii cu tulburari emotionale, copiii si medicii sau alti furnizori de servicii medicale, potrivit medicului psiholog Yolanda Cretescu, fondatoarea depreHUB.

Ce arme avem in maini impotriva coronavirusului. Cele mai simple reguli, ce e interzis sa facem

O serie de recomandari sunt transmise catre populatie pentru a limita raspandirea imbolnavirilor cu COVID-19. Sfaturile Grupului de Comunicare Strategica privesc o conduita sociala responsabila din partea fiecaruia dintre noi. Daca sunt respectate cele mai banale reguli de bun-simt putem evita transmiterea infectiei.

Cele mai multe firme romanesti nu au nicio strategie de a trece peste criza coronavirusului. De ce se tem patronii

Cele mai multe firme din Romania nu au o strategie de risc pentru situatii precum epidemia de coronavirus. O arata rezultatele unui barometru efectuat de o companie de consultanta. Potrivit rezultatelor cercetarii, peste 70% dintre cele 300 de firme chestionate se asteapta la consecinte economice negative, de la probleme de aprovizionare la cresteri de preturi si blocaj financiar.

VIDEO Streinu Cercel, despre dezinfectantii pentru coronavirus: Spirtul medicinal nu e bun, ci substantele pe baza de alcool care sunt biocide

Adrian Streinu Cercel, seful Spitalului Matei Bals, a declarat ca spirtul medicinal nu este bun ca dezinfectant pentru coronavirus, ci substantele pe baza de alcool care sunt biocide. De asemenea, substantele pe baza de clor sunt active pentru COVID-19, a precizat el.

ANM avertizeaza! Ploi si ninsori in Romania pana marti seara. Ce zone vor fi cele mai afectate

Specialistii de la Administratia Nationala e Meteorologie au emis noi avertizari meteo! Ce judete sunt afectate de ploi si ninsori pana in cursul zilei de marti, 10 martie? Care este mesajul meteorologilor? ANM avertizeaza! Ce judete sunt afectate de ploi si ninsori? Conform estimarilor meteorologice ale Centrului European pentru Prognoza pe Medie Durata, valorile termice .

Top 10 cele mai populare rase de caini din lume

Cainii sunt considerati cei mai buni prieteni ai omului. Mai mult decat un animal de companie, cainele poate deveni cu usurinta un membru al familiei, pentru ca are nevoie de toata atentia si afectiunea.

Profesorul Rafila: Pacientul cu coronavirus care a venit din Israel a infectat alte sase persoane

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR), Alexandru Rafila, a comunicat faptul ca pacientul infectat cu coronavirus, care a venit din Israel, a transmis virusul si altor sase persoane.

Top 10 cele mai populare rase de pisici din lume

Indiferent daca esti in cautarea unui companion felin care este vorbaret si are nevoie de o multime de atentie sau preferi unul care este un pic mai cuminte, exista atat de multe rase de pisici de unde poti.

Meseriile care vor fi la mare cautare, peste 10 sau 20 de ani. Cele mai mari salarii, in aceste domenii

O serie de meserii vor deveni din ce in ce mai cautate in urmatorii ani, in timp ce altele vor disparea, cata vreme noile tehnologii ne schimba in mod constant viata si duc la aparitia de noi profesii. Viata de astazi difera mult de cea pe care am trait-o acum 10 ori 20 de ani, .

Cod Rutier: cele mai banale motive pentru care soferii pot lua pana la 2.900 de lei amenda

Soferii au luat nu de putine ori amenzi din motive abia intelese de oamenii legii. Politistii s-au vazut, insa, nevoiti sa ii mustreze chiar si din cauza unor motive extrem de banale. Ce lucruri simple le pot scoate pana la 2. 900 de lei din buzunare conducatorilor auto? Cod Rutier 2020: Motive banale care le aduc .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )