Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cele mai multe firme romanesti nu au nicio strategie de a trece peste criza coronavirusului. De ce se tem patronii

Hotnews Hotnews,
 Cele mai multe firme romanesti nu au nicio strategie de a trece peste criza coronavirusului. De ce se tem patronii

Cele mai multe firme din Romania nu au o strategie de risc pentru situatii precum epidemia de coronavirus. O arata rezultatele unui barometru efectuat de o companie de consultanta. Potrivit rezultatelor cercetarii, peste 70% dintre cele 300 de firme chestionate se asteapta la consecinte economice negative, de la probleme de aprovizionare la cresteri de preturi si blocaj financiar. continuă pe Hotnews

VIDEO NHL: Henri Richard, jucatorul cu cele mai multe victorii in Cupa Stanley, a murit la 84 de ani

Canadianul Henri Richard, care a castigat de 11 ori Cupa Stanley alaturi de echipa Montreal Canadiens, un record pentru Liga profesionista nord-americane de hochei pe gheata NHL), a incetat din viata la varsta de 84 ani, informeaza AFP.

, executata de banci. Veste incredibila pentru vedeta Antena Stars, in cele mai grele procese

In Romania, stim foarte, bine, un om cu u salariu mediu nu reuseste sa-si acopere majoritatea cheltuielilor din salariu si, de cele mai multe ori apeleaza la credite bancare pentru a-si putea mentine pe o anume linie cheltuielile si nu numai. Daca va gandeati ca vedetele de la noi sunt scutite de astfel de situatii, .

Top 5 cele mai amuzante comedii din istorie la care sigur te vei uita de mai multe ori

Daca esti fan al acestui gen de filme, ti-am pregatiti o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile de care sa te poti bucura. in Romania, ultimele cateva luni au fost.

Mariah Carey, Cardi B si Jennifer Lopez refuza sa isi conduca singure masinile! De ce nu merg cu bolizii de lux pe strazile din New York sau Loas Angeles

Vedetele de la Hollywood au averi absolut impresionante, iar de cele mai multe ori sunt conduse de soferi sau avioane private oriunde isi doresc. Totusi, exista si celebritati care refuza sa se urce la volanul.

Mai multe state, intre care si Romania, si-au inchis misiunile din Coreea de Nord, pe fondul ingrijorarilor legate de coronavirus

Mai multe state occidentalte, intre care Germania, Franta, dar si Romania, si-au retras reprezentantii si si-au inchis luni misiunile din Coreea de Nord, a anuntat ambasadorul Marii Britanii la Phenian, pe fondul ingrijorarilor in crestere in aceasta tara izolata privind raspandirea coronavirusului.

Mesaje de 8 Martie 2020. Cele mai frumoase Felicitari de Ziua Internationala a Femeii, pentru iubita, sotie, mama, sora, profesoara sau soacra

Suntem veriga firului de ata in fiecare lant facut din doi Ce greu cu noi femeile in viata Dar e si imposibil fara noi Cantec femeiesc, Adrian Paunescu. Azi, 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, mai mult ca niciodata e despre femeie. Ai mai jos cele mai frumoase felicitari pentru iubita, sotie, mama, sora, .

Studiu Bestjobs: Romancele au de fapt mai multe joburi, dar numai unu e platit

Ca patron in Romania, poate ar fi bine sa te gandesti ca angajatele tale au de fapt mai multe joburi. Dar numai pentru unu sunt platite.

Filmul Parasite al lui Bong Joon-ho, record in Marea Britanie: a devenit filmul intr-o limba straina cu cele mai mari incasari din toate timpurile

Lungmetrajul Parasite al lui Bong Joon-ho, recompensat anul acesta, intre altele, cu patru trofee Oscar si doua premii BAFTA, e filmul intr-o limba straina cu cele mai ridicate incasari din toate timpurile, in Marea Britanie.

ANM avertizeaza! Ploi si ninsori in Romania pana marti seara. Ce zone vor fi cele mai afectate

Specialistii de la Administratia Nationala e Meteorologie au emis noi avertizari meteo! Ce judete sunt afectate de ploi si ninsori pana in cursul zilei de marti, 10 martie? Care este mesajul meteorologilor? ANM avertizeaza! Ce judete sunt afectate de ploi si ninsori? Conform estimarilor meteorologice ale Centrului European pentru Prognoza pe Medie Durata, valorile termice .

Preturile petrolului au scazut la cele mai reduse niveluri de la jumatatea anului 2017

Preturile petrolului au scazut, joi, la cele mai reduse niveluri de la jumatatea anului 2017, dupa ce Rusia a respins propunerea OPEC de taiere mai accentuata a productiei pentru stabilizarea preturilor, pe fondul epidemiei de coronavirus care incetineste economia mondiala si afecteaza cererea de energie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )