Libnet.ro
UNICEF

20:30

CORONAVIRUS |China a inchis granitele pentru straini

B1 B1,
CORONAVIRUS |China a inchis granitele pentru straini

China, tara din care a izbucnit pandemia de coronavirus, a anuntat ca isi inchide granitele pentru straini din weekend. Totodata, statul va impune restrictii pentru companiile aeriene. Alte masuri. continuă pe B1

China a inchis granitele pentru straini, dupa ce numarul celor infectati de coronavirus la nivel global a ajuns la 500.000

China a anuntat ca isi inchide granitele pentru straini din acest weekend si impune restrictii pentru companiile aeriene, scrie The Guardian.

China isi inchide granitele pentru straini!

China a anuntat ca va inchide granitele penstru straini incepand de sambata, ca o recunoastere a fap.

Coronavirus: Cum ajuta Roger Federer familiile defavorizate din Elvetia

Cunoscut pentru implicarea sa in activitati caritabile, Roger Federer a anuntat ca doneaza un milion de franci elvetieni pentru familiile defavorizate din Elvetia, tara sa natala, in contextul pandemiei de coronavirus.

Cand se incalzeste si cum va fi vremea pe 1 aprilie. ANM, prognoza meteo pentru toata tara

Zilele acestea am avut parte de ninsori si temperaturi scazute. Dar cu cat ne apropiem mai repede de luna aprilie, temperaturile vor urca. Cum va fi vremea pana pe 1 aprilie? Cand se incalzeste si cum va fi vremea pe 1 aprilie ANM a publicat prognoza meteo pana pe data de 5 aprilie. Vremea se .

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica .

China isi inchide granitele pentru a preveni un nou val de infectii cu coronavirus

Guvernul chinez a hotarat sa inchida granitele tarii pentru a preveni un nou val de infectii cu coronavirus.

China a inceput testarea unui vaccin pe oameni. 108 voluntari au primit primele injectii

China, tara din care a inceput pandemia de coronavirus, a inceput testarea clinica a unui vaccin.

CORONAVIRUS. Iranul, a patra cea mai afectata tara din lume, anunta alte 122 de decese

Iranul, a patra tara din lumea cea mai afectata de coronavirus, anunta, marti, alte 122 de decese. Astfel, bilantul oficia al victimelor epidemiei de COVID-19 ajungand la 1. 934 de morti, peste 23.

Clipe de cosmar traite de o brasoveanca revenita in tara, din SUA! Autoritatile au creat mediul perfect pentru infectare!

Dintr-o postare de pe facebook a lui Sorin Pop aflam cum plaseaza autoritatile, in carantina, persoane venite din strainatate. Ioana ne spune ca a trait momente de cosmar dupa ce a ajuns din SUA, la.

Vesti proaste pentru bolnavii cronici din Romania. Multe medicamente vitale lipsesc din farmacii

Mai multe medicamente vitale pentru pacientii cu boli cronice lipsesc din farmaciile din Romania. in pericol, in acest moment, sunt pacientii care sufera de diabet sau au probleme cu glanda tiroida.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )