Libnet.ro
UNICEF

08:15

China a inchis granitele pentru straini, dupa ce numarul celor infectati de coronavirus la nivel global a ajuns la 500.000

Adevărul Adevărul,
China a inchis granitele pentru straini, dupa ce numarul celor infectati de coronavirus la nivel global a ajuns la 500.000

China a anuntat ca isi inchide granitele pentru straini din acest weekend si impune restrictii pentru companiile aeriene, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |China a inchis granitele pentru straini

China, tara din care a izbucnit pandemia de coronavirus, a anuntat ca isi inchide granitele pentru straini din weekend. Totodata, statul va impune restrictii pentru companiile aeriene. Alte masuri.

China isi inchide granitele pentru straini!

China a anuntat ca va inchide granitele penstru straini incepand de sambata, ca o recunoastere a fap.

28 de cazuri noi de COVID-19, confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 177

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca pe parcursul zilei de joi, 26 martie, au fost confirmate alte 28 cazuri de infectare cu coronavirus. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 177.

24 de cazuri noi de COVID-19, confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 149

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca pe parcursul zilei de miercuri, 25 martie, au fost confirmate alte 24 cazuri de infectare cu coronavirus, din 153 probe procesate. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 149.

16 cazuri noi de COVID-19, confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 125

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministerul Sanatatii a anuntat ca pe parcursul zilei de marti, 24 martie, au fost confirmate alte 16 cazuri de infectare cu coronavirus, din 104 probe procesate. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 125.

15 cazuri noi de COVID-19, confirmate in R. Moldova. Numarul celor infectati cu coronavirus a ajuns la 109

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministerul Sanatatii a anuntat ca pe parcursul zilei de luni, 23 martie, au fost confirmate alte 15 cazuri de infectare cu coronavirus, in urma procesarii a 115 de probe. in 11 cazuri este vorba despre transmitere locala a coronavirusului, iar in patru cazuri este vorba despre cazuri de import.

China isi inchide granitele pentru a preveni un nou val de infectii cu coronavirus

Guvernul chinez a hotarat sa inchida granitele tarii pentru a preveni un nou val de infectii cu coronavirus.

Gheorghe Flutur, dupa testul pozitiv: Nu am simptome Despre situatia de la Suceava: Numarul celor care au venit din strainatate a fost destul de mare. Inclusiv aseara a fost o cursa pe aeroport (VIDEO)

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, sustine ca numarul persoanelor venite in judet din strainatate a fost destul de mare, in conditiile in care inclusiv aseara a existat.

BVB Scaderi pentru indici, dupa primele doua ore de tranzactionare

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) erau in depreciere dupa primele doua ore de la deschiderea sedintei de tranzactionare, singurul cos de actiuni care se afla in crestere fiind BET-FI, al SIF-urile plus Fondul Proprietatea FP), ce afisa un avans de 0,43%, la 39. 654,13 puncte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )