Libnet.ro
UNICEF

08:15

CORONAVIRUS |Noi decese in randul pacientilor infectati cu COVID-19 in Romania: Bilantul victimelor a ajuns la 923

B1 B1,
CORONAVIRUS |Noi decese in randul pacientilor infectati cu COVID-19 in Romania: Bilantul victimelor a ajuns la 923

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat noi decese in randul pacientilor testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Astfel, la nivel national, bilantul victimelor ajunge la 923. Stire in curs. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Noi decese in randul pacientilor infectati cu COVID-19 in Romania: Bilantul victimelor a ajuns la 923. Au fost descoperite decese neraportate din luna martie

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat noi decese in randul pacientilor testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Astfel, la nivel national, bilantul victimelor ajunge la 923. Autoritatile.

inca 14 decese raportate in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul mortilor se ridica la 841

Un numar de 14 decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost raportate de la ultima informare a Grupului de Comunicare Strategica, astfel ca numarul total al celor care au murit in urma contactarii SARS-CoV-2 a ajuns la 841.

inca 13 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Romania ajunge la 854 de decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri dimineata, ca inca 13 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit, astfel ca bilantul deceselor inregistrate in randul cazurilor depistate de infectie cu co.

Opt noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul total al deceselor a ajuns la 876

Alte opt noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost confirmate joi dimineata, ducand bilantul total al deceselor in Romania la 876.

Cinci noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul total a ajuns la 886

Cinci noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost anuntate in ultimele ore, ducand bilantul total al deceselor in tara noastra la 886. Este vorba de patru femei cu varstele de 85, 79, 69 si 71 de ani si de un barbat cu varsta de 76 de ani, toti prezentand si alte comorbiditati.

Sapte noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul total a ajuns la 898

Bilantul total al deceselor din tara noastra de la inceputul acestei pandemii a ajuns la 898, dupa ce in ultimele ore au fost confirmate sapte noi decese in randul pacinetilor confirmati cu noul coronavirus. Este vorba de trei femei cu varstele de 80, 69 si 60 de ani, si patru barbati cu varste de 81, 78, 79 si 63 de ani, toti prezentand si alte comorbiditati.

inca noua decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul total a ajuns la 827

Noua noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost confirmate marti dimineata, ceea ce duce bilantul total al deceselor din tara noastra la 827. Ultimele persoane ce si-au pierdut viata sunt 5 barbati, cu varstele de 84, 72, 72, 59 si 70 de ani, si alte patru femei cu varstele de 83, 83, 65 si 83 de ani, toti cu alte afectiuni cronice.

Genetica, o alta cheie a inegalitatii observate in randul pacientilor cu COVID-19

In fata unuia dintre misterele care inconjoara maladia respiratorie COVID-19 - motivul pentru care anumiti pacienti tineri si sanatosi ajung la reanimare dupa ce sunt infectati cu noul coronavirus - , mai multi oameni de stiinta din lumea intreaga s-au lansat in cercetarea pistei medicale ce vizeaza predispozitiile genetice, informeaza AFP.

Noi decese din cauza COVID-19, in Romania. Bilantul creste la 888 de morti

Grupul de Comunicare Strategica anunta noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Cu inca 4 pacienti infectati cu coronavirus care au murit, bilantul deceselor legate de COVID-19 a crescut la 858

UPDATE Grupul de Comunicare Strategica a raportat, tot marti, alte patru decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus din Romania. Astfel, bilantul fatalitatilor legate de cazurile de COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )