Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Cursa contra cronometru pentru gasirea unui vaccin. Britanicii considera ca sunt foarte aproape

Adevărul Adevărul,
Coronavirus: Cursa contra cronometru pentru gasirea unui vaccin. Britanicii considera ca sunt foarte aproape

Cercetatori din intreaga ume sunt in cautarea unui antidot impotriva nouui coronavirus din Wuhan care a bagat in carantina multe tari europene. Britanicii au anuntat ca au efectuat cu succes teste pe soarecii de laborator. continuă pe Adevărul

Cursa contracronomentru pentru gasirea unui vaccin impotriva coronavirusului SARS-CoV-2: vesti noi din Israel si Canada

Un laborator din Israel urmeaza sa anunte in cateva zile dezvoltarea unui vaccin impotriva coronavirusului SARS-CoV-2, scrie presa israeliana.

Coronavirus: Rivalitate Washington - Berlin pentru un laborator german care cauta un vaccin

Statele Unite au intrat intr-o cursa stransa cu Germania in incercarea de a-si asigura exclusivitatea unui vaccin impotriva noului coronavirus, in prezent in curs de dezvoltare de catre un laborator german, scrie sambata Die Welt, preluat de AFP.

Presedintele are consultari cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier

ACTUALIZARE - Claudiu Nasui, USR, dupa consultarile cu Iohannis: intelegem ca va fi nominalizat tot Orban --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a decis sa faca consultarile cu partidele parlamentare prin sistem de teleconferinta Presedintele Klaus Iohannis are consultari, vineri, cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru. PNL ar urma sa il propuna din nou pe Ludovic Orban ca premier.

ISRAEL anunta crearea unui vaccin impotriva COVID-19

Institutul pentru Cercetari Biologice din Israel e asteptat sa anunte in cateva zile un vaccin anti-coronavirus.

Coronavirus: Japonia continua pregatirile pentru Jocurile Olimpice 2020

Japonia continua pregatirile pentru Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo, a afirmat sambata premierul Shinzo Abe, in ciuda ingrijorarilor exprimate in lumea intreaga in legatura cu desfasurarea competitiei, din cauza pandemiei de coronavirus.

Coronavirus: Linie telefonica gratuita pentru romanii care sufera de anxietate sau atacuri de panica. Ce persoane sunt cele mai predispuse

DepreHUB, primul hub anti-depresie din Romania, deschide o linie telefonica anti-anxietate, in contextul raspandirii infectiei cu Coronavirus COVID-19 la nivel national si al starii de ingrijorare generata in randul populatiei. Categoriile cele mai predispuse la anxietate in aceasta perioada sunt adultii cu tulburari emotionale, copiii si medicii sau alti furnizori de servicii medicale, potrivit medicului psiholog Yolanda Cretescu, fondatoarea depreHUB.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )