Libnet.ro
UNICEF

06:45

CORONAVIRUS |Dispute intre medicii de familie si ministrul Sanatatii pe tema noilor reguli pentru pacientii asimptomatici. Medici: Autoritatile sa inteleaga ca gestionarea pandemiei nu se poate face doar pe hartie si la televizor (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Dispute intre medicii de familie si ministrul Sanatatii pe tema noilor reguli pentru pacientii asimptomatici. Medici: Autoritatile sa inteleaga ca gestionarea pandemiei nu se poate face doar pe hartie si la televizor (VIDEO)

Dispute aprige intre ministrul Sanatatii si medicii de familie dupa ce au fost anuntate noi reguli pentru pacientii COVID-19 asimptomatici. Nelu Tataru spune caacestia vor fi evaluati la domiciliu,. continuă pe B1

Tataru: Luam in calcul ca pacientii cu COVID-19 asimptomatici sa nu mai ajunga in spital si sa fie supravegheati de medicii de familie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca ia in calcul modificarea ordinului actual astfel incat pacientii cu COVID-19 care sunt asimptomatici sa nu mai ajunga in spital si sa fie supravegheati de catre medicii de familie.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Pandemia provocata de noul coronavirus a produs multe schimbari in viata noastra. Este nevoie, mai mult ca oricand, de echilibru si pastrarea sanatatii mintale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, atrage atentia asupra faptului ca, in aceasta perioada, in care pandemia de coronavirus a adus nenumarate schimbari si provocari in toate aspectele vietii noastre, este.

Ultima ora. Ministrul Sanatatii a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce ii asteapta pe cetateni dupa ce Capitala a atins un nou record de imbolnaviri

Autoritatile sunt in alerta dupa cresterea exploziva a cazurilor de COVID-19. in continuare, Capitala ramane orasul cu cele mai cazuri de noul coronavirus, raportate zilnic. in cursul zilei de duminica, ministrul Sanatatii s-a aflat la iasi, acolo unde a oferit si cateva declaratii de presa cu privire la carantinarea Bucurestiului, daca ancheta epidemiologica o va .

Premierul Orban se intalneste luni cu reprezentantii Federatiei Sanitas, la intalnire urmand sa participe ministrul Sanatatii si ministrul Finantelor Membrii Federatiei declansasera de miercuri greva japoneza

Premierul Ludovic Orban se intalneste luni la ora 13 cu reprezentantii Federatiei Sanitas, la intalnire urmand sa participe ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Finantelor, Florin Citu, arata un comunicat transmis duminica seara de biroul de presa al Guvernului. intalnirea are loc pe fondul nemultumirii membrilor Federatiei Sanitas, care anuntasera proteste pana cand vom obtine conditii decente de munca, deblocarea posturilor pentru cele doua sisteme si respectarea legislatiei cu caracter salarial, potrivit reprezentatilor Federatei Sanitas.

Ministrul Sanatatii, mesaj pentru credinciosii nemultumiti de restrictii: Trebuie sa adaptam pelerinajul la pandemie si nu pandemia la pelerinaj (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a avut, duminica, o reactie cu privire la nemultumirile aparute in randul pelerinilor din cauza restrictiilor impuse de autoritati in contextul sarbatorii Sfintei.

Asimptomaticii care nu au comorbiditati vor fi evaluati la domiciliu, anunta ministrul Sanatatii

Asimptomaticii care nu au comorbiditati vor fi evaluati la domiciliu si programati pentru investigatii medicale, a anuntat duminica, la Iasi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii: Asimptomaticii vor fi evaluati la domiciliu si programati pentru investigatii

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, duminica, la Iasi, ca bolnavii asimptomatici vor fi evaluati la domiciliu, iar apoi vor fi programati pentru investigatii, in timp ce pacientii simptomatici cu comorbiditati vor ramane in continuare internati in spital.

Rata de imunizare la COVID-19 in Romania: 4,6%. Datele prezentate de ministrul Sanatatii, dupa prelucrarea a 11.000 de teste

4,6% din populatia Romaniei a dobandit imunitate la COVID 19, potrivit ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. El a precizat ca au fost prelucrate 11. 000 de teste in cadrul studiului de seroprevalenta.

Ministrul Sanatatii, mesaj transmis in plina pandemie: E nevoie de pastrarea sanatatii mentale!

De Ziua Internationala a Sanatatii Mintale, ministrul Nelu Tataru, le-a transmis romanilor un mesaj, in contextul pandemiei si a luptei cu virusul care a speriat o lume intreaga.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )