Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ultima ora. Ministrul Sanatatii a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce ii asteapta pe cetateni dupa ce Capitala a atins un nou record de imbolnaviri

Playtech Playtech,
Ultima ora. Ministrul Sanatatii a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce ii asteapta pe cetateni dupa ce Capitala a atins un nou record de imbolnaviri

Autoritatile sunt in alerta dupa cresterea exploziva a cazurilor de COVID-19. in continuare, Capitala ramane orasul cu cele mai cazuri de noul coronavirus, raportate zilnic. in cursul zilei de duminica, ministrul Sanatatii s-a aflat la iasi, acolo unde a oferit si cateva declaratii de presa cu privire la carantinarea Bucurestiului, daca ancheta epidemiologica o va . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, anunt de ultima ora despre vaccinul impotriva virusului. Cat va costa pentru toti romanii

Alexandru Rafila a facut anuntul mult asteptat de romani. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a explicat ce se intampla cu vaccinul pentru coronavirus si cat va costa. Alexandru Rafila, despre cat va costa vaccinul in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere, romanii cer informatii despre imunizarea impotriva coronavirusului.

NATO, anunt de ultima ora despre Afganistan. Ce se va intampla cu militarii romani din zona

In urma cu putin timp NATO anunta reducerile trupelor in Afganistan, pe masura ce SUA face acelasi lucru. Anuntul a fost facut de inaltul oficial al organizatiei, Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO. NATO, anunt de ultima ora despre Afganistan Decizia administratiei Trump de a retrage in cele din urma cateva mii de soldati din .

Ultima ora. Raed Arafat, anuntul de care toti romanii se temeau. Masca de protectie, obligatorie in spatii libere. Cand se vor aplica noile restrictii

Ieri a fost ziua in care s-au inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 in Romania , inca de la inceputul pandemiei. Acest bilant negru a alertat autoritatile, medicii, dar si milioane de romani care asteapta cu nerabdare vesti mai bune. Seful DSU, Raed Arafat a explicat, in cursul serii de joi, cu ce probleme .

Marcel Vela, apel de ultima ora catre cetateni. Ce le solicita ministrul Afacerilor de Interne milioanelor de romani

Pandemia de COVID-19 a atins cote inimaginabile in Romania, motiv de ingrijorare pentru autoritati, medici si cetateni. Cu toate acestea, sunt inca multe persoane care nu respecta normele de protectie si de evitare a raspandirii virusului, iar rezultatele sunt peste masura: o crestere semnificativa a cazurilor, de la zi la zi. Marcel Vela a transmis .

Premierul Orban se intalneste luni cu reprezentantii Federatiei Sanitas, la intalnire urmand sa participe ministrul Sanatatii si ministrul Finantelor Membrii Federatiei declansasera de miercuri greva japoneza

Premierul Ludovic Orban se intalneste luni la ora 13 cu reprezentantii Federatiei Sanitas, la intalnire urmand sa participe ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Finantelor, Florin Citu, arata un comunicat transmis duminica seara de biroul de presa al Guvernului. intalnirea are loc pe fondul nemultumirii membrilor Federatiei Sanitas, care anuntasera proteste pana cand vom obtine conditii decente de munca, deblocarea posturilor pentru cele doua sisteme si respectarea legislatiei cu caracter salarial, potrivit reprezentatilor Federatei Sanitas.

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

Taxa pentru centralele de apartament?! Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Nicusor Dan mentioneaza ca are centrala de apartament intrucat locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. Taxa pentru centralele de apartament?! in ce priveste zvonul despre taxa pe centrala de apartament, primarul general ales sustine ca este absurda o astfel de politica, intrucat Primaria Capitalei nu a rezolvat inca probelma .

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Pandemia provocata de noul coronavirus a produs multe schimbari in viata noastra. Este nevoie, mai mult ca oricand, de echilibru si pastrarea sanatatii mintale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, atrage atentia asupra faptului ca, in aceasta perioada, in care pandemia de coronavirus a adus nenumarate schimbari si provocari in toate aspectele vietii noastre, este.

Casa de Pensii a facut anuntul. Ce act trebuie trimis imediat pentru ca milioane de romani sa nu ramana fara pensie

Potrivit unui anunt facut de Casa Nationala de Pensii Publice, beneficiarii pensiei de urmas risca sa piarda banii incepand din luna octombrie daca nu fac un lucru. Iata ce documente trebuie trimise, informeaza impact. ro. Casa de Pensii a facut anuntul CNPP transmite acest lucru: Avand in vedere ca, in prezent, institutiile de invatamant comunica prin .

CORONAVIRUS |Dispute intre medicii de familie si ministrul Sanatatii pe tema noilor reguli pentru pacientii asimptomatici. Medici: Autoritatile sa inteleaga ca gestionarea pandemiei nu se poate face doar pe hartie si la televizor (VIDEO)

Dispute aprige intre ministrul Sanatatii si medicii de familie dupa ce au fost anuntate noi reguli pentru pacientii COVID-19 asimptomatici. Nelu Tataru spune caacestia vor fi evaluati la domiciliu,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )