Libnet.ro
UNICEF

14:30

CORONAVIRUS |Doi angajati din penitenciare, testati pozitiv pentru SARS-CoV-2

B1 B1,
CORONAVIRUS |Doi angajati din penitenciare, testati pozitiv pentru SARS-CoV-2

Romania se confrunta cu o crestere accelerata a cazurilor de coronavirus, luni fiind raportate 1. 104 noi infectari si inca 19 decese. in acest context, Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP, n. r. ) a . continuă pe B1

E prapad la o ferma din Germania! Peste 100 de romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, luni, ca aproximativ 150 de romani care muncesc la o ferma din Germania au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19.

Doi angajati ai Primariei Sector 4, confirmati pozitiv la testul Covid-19. Primaria va testa luni toti angajatii pentru depistarea posibilelor infectari

Primaria Sectorului 4 anunta ca, in cursul zilei de luni, va testa toti angajatii pentru depistarea posibilelor infectari cu COVID-19, potrivit Agerpres. Ca urmare a faptului ca doi angajati ai autoritatii locale au fost confirmati pozitiv la testul COVID-19 in weekendul trecut, primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a dispus testarea in regim de urgenta, in cursul zilei de astazi, a tuturor functionarilor angajati ai Primariei Sectorului 4, se arata intr-un comunicat al primariei de sector.

Coronavirus la Primaria Sectorului 4. Toti angajatii Primariei Sectorului 4 vor fi testati luni pentru Covid-19

Primaria Sectorului 4 a anuntat ca, in cursul zilei de luni,27 iulie, toti angajatii institutiei vor fi pentru depistarea posibilelor infectari cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, dupa ce doi angajati.

Directorul tehnic al Companiei de Transport Public Iasi si familia sa, testati pozitiv. Nu ne-a platit nimeni sa spunem ca avem COVID 19

Probleme pentru directorul tehnic alCompaniei de Transport Public Iasi. Maricel Gherca si familia sa au fost testati pozitiv. Fiul cel mare, de 22 ani, se afla intr-o stare mai grava, avand unele.

Alti doi angajati ai Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, confirmati cu COVID-19

Alti doi angajati ai Directiei de Sanatate Publica Bucuresti au fost diagnosticati cu COVID-19. Ei sunt colegi de birou ai medicului infectat cu coronavirus in aceasta saptamana. Potrivit ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, DSP Bucuresti are 70 de angajati din 250, cat ar fi necesar.

Un angajat de la Centrul de Detentie Craiova, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a anuntat, luni, ca un angajat al Centrului de Detentie Craiova a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Un angajat de la Centrul de Detentie Craiov.

Cea mai buna prajitura cu visine din visinata. Reteta simpla pentru un desert delicios

Daca ai la indemana cateva visine si putini biscuiti, iar musafirii ti-au facut o vizita pe nepusa masa, poti face, in doi timpi si trei miscari, prajitura cu visine din visinata. Gustoasa, aromata, este un desert rapid de casa, care este gata in maximum o ora. Reteta desert: prjitura cu visine din visinata Ingrediente 300 .

Ministerul de Externe: 150 de romani de la ferma din Germania cu nou focar de COVID-19 au fost testati pozitiv

Ministerul Afacerilor Exerne anunta ca 150 din cei 174 de angajati ai unei ferme din sudul Germaniei unde a fost depistat un nou focar de COVID-19 au fost confirmati cu coronavirus. La ferma lucreaza aproximativ aproximativ 480 de romani.

Primaria Sectorului 4 testeaza toti angajatii, pentru depistarea posibilelor infectari cu COVID-19

Primaria Sectorului 4 a anuntat ca, in cursul zilei de luni,27 iulie, toti angajatii institutiei vor fi pentru depistarea posibilelor infectari cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, dupa ce doi angajati.

Val de internari, pe fondul tot mai multor cazuri de infectie cu coronavirus. Cinci spitale din Capitala devin unitati suport COVID-19 (VIDEO)

Val de internari in unitatile medicale trateaza infectia cu noul coronavirus in Romania. Managerii cauta solutii pentru a face fata numarului tot mai mare imbolnaviri, intrucat sunt din ce in ce mai.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )