Libnet.ro
UNICEF

12:30

Coronavirus: Donald Trump spune ca New York ar putea intra in carantina

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Donald Trump spune ca New York ar putea intra in carantina

Presedintele american Donald Trump a evocat sambata o posibila plasare in carantina a statului New York, dar si a unei parti din New Jersey si Connecticut, in timp ce in SUA coronavirusul se raspandeste rapid, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Unitatile medicale din New York, coplesite de pacienti. Un spital a inregistrat 13 decese intr-o zi

Spitalele din New York se confrunta cu cresteri masive de persoane contaminate cu noul coronavirus. Elmhurst, un spital public de 545 de paturi din Queens, a inceput sa transfere pacientii care nu sufera de.

Extinderea epidemiei de coronavirus va lovi statul New York puternic si rapid, potrivit guvernatorului Andrew Cuomo

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a avertizat marti ca cea mai dificila faza a epidemiei de coronavirus va lovi mai puternic si mai rapid decat se credea anterior, in timp ce Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a avertizat deja ca Statele Unite ar putea sa devina epicentrul pandemiei globale.

Donald Trump ar putea decide ca New York sa intre in carantina, ca urmare a raspandirii COVID-19

Presedintele Trump a declarat, sambata dupa-amiaza, ca ia in considerare o punere in aplicare a carantinei pentru New York si New Jersey si a unor parti din Connecticut. Decizia ar putea fi.

Trump ar putea impune carantina in statul New York

Presedintele Donald Trump a spus ca ia in considerare impunerea carantinei in statul New York pentru.

Trump ar putea impune carantina in statul New York. Guvernatorul ridica din umeri: N-am discutat nimic

Presedintele Donald Trump a spus ca ia in considerare impunerea carantinei in statul New York pentru a incetini raspandirea coronavirusului, scrie BBC.

Coronavirus in lume: Italia a depasit pragul de 10.000 de decese New York ar putea intra in carantina Rusia isi inchide granitele

Peste trei miliarde de oameni din toata lumea au intrat sambata intr-un nou weekend de carantina in fata raspandirii din ce in ce mai rapide a coronavirusului, care a ucis deja 27. 000 de oameni la nivel global. Peste 600. 000 de oameni erau infectati cu coronavirus in lume sambata dimineata, in timp ce doar in SUA au fost inregistrate peste 100. 000 de cazuri de Covid-19, potrivit datelor centralizate de Johns Hopkins University pe de arcgis. Italia a inregistrat un nou record negru vineri, dupa ce a raportat aproape 1. 000 de decese intr-o singura zi, tara fiind in continuare cea mai grav afectata in ceea ce priveste numarul victimelor, cu peste 9. 134 de decese in total. -----------------------------22:06 Coronavirus: Angela Merkel le cere concetatenilor ei sa fie rabdatori, intrucat aceasta criza va dura21:31 Vatican: Un oficial care locuieste la resedinta papei Francisc, confirmat cu coronavirus20. 39: Franta se apropie de 40. 000 de cazuri de infectare cu Covid-19 si a depasit 2. 000 de decese20. 27: New York ar putea intra in carantina 20. 23: Premierul spaniol Pedro Sanchez a anuntat ca toti angajatii care nu lucreaza in domenii esentiale trebuie sa stea acasa.

Primarul New York-ului: Cel putin o jumatate de milion de persoane din oras isi vor pierde slujbele din cauza pandemiei de coronavirus

Primarul din New York City, Bill de Blasio, a declarat joi ca, potrivit estimarilor preliminare, cel putin o jumatate de milion de new-yorkezi si-au pierdut sau isi vor pierde locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus, care a obligat autoritatile sa impuna oprirea activitatilor economice si inchiderea scolilor la nivelul statului, transmite CNBC.

New York: Numarul infectarilor cu noul coronavirus a ajuns la 52.318 iar 728 de persoane au murit Se inregistreaza un deces la fiecare 9,5 minute

Numrul cazurilor de infectare cu Covid-19 a ajuns in New York la 52. 318, in timp ce bilantul deceselor indica 728 de cazuri fatale. Aceste date par sa confirme faptul ca New York a devenit epicentrul.

CORONAVIRUS. New York, centrul focarului de Covid-19 din SUA. Medic: Oamenii asteapta ore intregi pentru a fi consultati. Spatiile sunt supraaglomerate. Ma tem ca va fi ca in Italia

Pandemia de coronavirus pune stapanire pe SUA. Un medic din New York povesteste pentru NBC News ca oamenii asteapta pe holurile spitalelor si cate sase ore pentru a fi consultati si de 10 ori mai mult pentru.

Jumatate de milion de persoane din New York isi vor pierde slujebele din cauza pandemiei de coronavirus, estimeaza primarul Bill de Balsio

Primarul New York City estimeaza ca cel putin o jumatate de new-yorkezi isi vor pierde locurile din cauza pandemiei de coronavirus, care a obligat autoritatile sa inchisa scoli si sa intrerupa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )