Libnet.ro
UNICEF

19:00

CORONAVIRUS. New York, centrul focarului de Covid-19 din SUA. Medic: Oamenii asteapta ore intregi pentru a fi consultati. Spatiile sunt supraaglomerate. Ma tem ca va fi ca in Italia

B1 B1,
CORONAVIRUS. New York, centrul focarului de Covid-19 din SUA. Medic: Oamenii asteapta ore intregi pentru a fi consultati. Spatiile sunt supraaglomerate. Ma tem ca va fi ca in Italia

Pandemia de coronavirus pune stapanire pe SUA. Un medic din New York povesteste pentru NBC News ca oamenii asteapta pe holurile spitalelor si cate sase ore pentru a fi consultati si de 10 ori mai mult pentru. continuă pe B1

Coronavirus in SUA. Numarul infectiilor in New York a depasit pragul de 25.000

Statul New York a raportat 25. 665 de infectii de coronavirus si cel putin 210 decese, a anuntat guvernatorul Andrew Cuomo, care a reiterat un apel la asistenta federala in timp ce criza echipamentelor medicale se adanceste, potrivit BBC.

Primarul New York-ului: Cel putin o jumatate de milion de persoane din oras isi vor pierde slujbele din cauza pandemiei de coronavirus

Primarul din New York City, Bill de Blasio, a declarat joi ca, potrivit estimarilor preliminare, cel putin o jumatate de milion de new-yorkezi si-au pierdut sau isi vor pierde locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus, care a obligat autoritatile sa impuna oprirea activitatilor economice si inchiderea scolilor la nivelul statului, transmite CNBC.

Jumatate de milion de persoane din New York isi vor pierde slujebele din cauza pandemiei de coronavirus, estimeaza primarul Bill de Balsio

Primarul New York City estimeaza ca cel putin o jumatate de new-yorkezi isi vor pierde locurile din cauza pandemiei de coronavirus, care a obligat autoritatile sa inchisa scoli si sa intrerupa.

CORONAVIRUS |Unitatile medicale din New York, coplesite de pacienti. Un spital a inregistrat 13 decese intr-o zi

Spitalele din New York se confrunta cu cresteri masive de persoane contaminate cu noul coronavirus. Elmhurst, un spital public de 545 de paturi din Queens, a inceput sa transfere pacientii care nu sufera de.

Extinderea epidemiei de coronavirus va lovi statul New York puternic si rapid, potrivit guvernatorului Andrew Cuomo

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a avertizat marti ca cea mai dificila faza a epidemiei de coronavirus va lovi mai puternic si mai rapid decat se credea anterior, in timp ce Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a avertizat deja ca Statele Unite ar putea sa devina epicentrul pandemiei globale.

Coronavirusul a lovit puternic New York, iar California se asteapta la aceeasi soarta

Statul american New York a suferit o noua crestere brusca a numarului de cazuri de COVID-19, marti, umpland spitalele din epicentrul epidemic al SUA, pe masura ce autoritatile din California se tem ca vor fi.

Tesla redeschide fabrica din New York pentru a produce ventilatoare

CEO-ul companiei, Elon Musk, a anuntat pe Twitter ca fabrica localizata in Buffalo, New York, va fi reconvertita pentru a produce ventilatoare, necesare tratarii pacientilor infectati cu COVID-19.

100 de decesein 24 de ore in statul New York: numarul cazurilor de coronavirs ajunge la 385. Situatia in alte state

Numarul deceselor din cauza coronavirusului in statul New York, epicentrul epidemiei din Statele Unite, a crescut mult in 24 de ore, cu 100, adica au fost inregistrate 385 de la inceputul epidemiei, a spus joi guvernatorul statului, scrie AFP.

DigiSport: Dupa ce presa chineza a scris ca o ciclista din SUA a adus virusul la Wuhan, americanii contraataca: E amenintare globala!

Presa chineza controlata de regimul de la Beijing a lansat public ideea ca noul coronavirus a fost adus la Wuhan de Maatje Benassi 52 de ani), o ciclista din SUA participanta la Jocurile Militare Mondiale, desfasurate in octombrie 2019.

Clipe de cosmar traite de o brasoveanca revenita in tara, din SUA! Autoritatile au creat mediul perfect pentru infectare!

Dintr-o postare de pe facebook a lui Sorin Pop aflam cum plaseaza autoritatile, in carantina, persoane venite din strainatate. Ioana ne spune ca a trait momente de cosmar dupa ce a ajuns din SUA, la.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )