Libnet.ro
UNICEF

17:15

Coronavirus: De ce este al doilea val din Europa de Est mult mai rau decat primul?

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: De ce este al doilea val din Europa de Est mult mai rau decat primul?

Intre cele doua valuri, estul si-a relaxat masurile mai mult decat vestul si a fost apoi mai putin dornic sa le reimpuna. Europa de Est a pierdut castigurile din primavara si apoi a repetat greselile facute de vest in primavara: a asteptat pana cand cazurile si decesele au scapat de sub control, inainte de a impune controale, scrie The Conversation. continuă pe Hotnews

Adrian Streinu-Cercel: Pandemia de coronavirus este scapata de sub control. Noi facem o carantinare a la Romanica

Medicul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Matei Bals, a declarat ca pandemia de coronavirus este scapata de sub control in Romania, mentionand ca masura carantinei aplicata pe teritoriul tarii.

in Europa de Est publicul e mentinut in afara consultarilor privind planul de redresare verde in Romania, discutiile s-au purtat in spatele usilor inchise (Emerging Europe)

Statele UE din Europa Centrala si de Est ECE), printre care si Romania, nu au oferit aproape nici o informatie despre cum intentioneaza sa cheltuiasca din noul fond de 671 de miliarde de euro al Mecanismului de Redresare si Rezilienta RRF), destinat reconstructiei economiilor intr-o forma mai buna si in spiritul Acordului Verde European, conform unui nou raport intocmit de CEE Bankwatch Network, o confederatie de asociatii civice, ecologice si pentru drepturile omului din ECE, relateaza Emerging Europe, citata de Rador.

Ludovic Orban, pentru Le Monde: Ungaria si Polonia nu pot vorbi in numele tuturor statelor din Europa Centrala si de Est. Toate tarile europene trebuie sa respecte statul de drept

Premierul Ludovic Orban continua sa critice Unagia si Polonia pentru blocarea prin veto a bugetului multianual al Uniunii Europene si a planului de redresare din cauza conditiei privind accesarea fondurilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )