Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ludovic Orban, pentru Le Monde: Ungaria si Polonia nu pot vorbi in numele tuturor statelor din Europa Centrala si de Est. Toate tarile europene trebuie sa respecte statul de drept

B1 B1,
Ludovic Orban, pentru Le Monde: Ungaria si Polonia nu pot vorbi in numele tuturor statelor din Europa Centrala si de Est. Toate tarile europene trebuie sa respecte statul de drept

Premierul Ludovic Orban continua sa critice Unagia si Polonia pentru blocarea prin veto a bugetului multianual al Uniunii Europene si a planului de redresare din cauza conditiei privind accesarea fondurilor. continuă pe B1

Ludovic Orban: Am decis inchiderea scolilor, pentru ca a existat o tendinta de crestere a numarului de infectari. Am avut estimari ca vom ajunge la 50.000 de cazurizi

Noi ne dorim ca elevii sa revina in clase, atunci cand contextul epidemiologic va permite acest lucru, a declarat, marti, premierul Ludovic Orban, pentru ziare. com. Seful Guvernului a explicat ca riscul de.

Ludovic Orban: Persoanele internate sau aflate in izolare si carantina pot solicita urna mobila. Toti cetatenii din localitatile carantinate se vor putea deplasa fara niciun fel de opreliste la vot

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca in ziua alegerilor parlamentare, pacientii cu COVID-19 sau persoanele aflate in izolare sau carantina vor putea solicita urna mobila pentru a vota. De asemenea,.

Vienna Insurance Group achizitioneaza companiile Aegon in Romania, Ungaria, Polonia si Turcia

Vienna Insurance Group VIG), prezent in Romania prin Omanisig, Asirom si BCR Asigurari de Viata, a anuntat luni ca achizitioneaza companiile Aegon in Romania, Ungaria, Polonia si Turcia, pretul de achizitie a actiunilor fiind de 830 de milioane de euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

LUDOVIC ORBAN: Pensiile speciale pentru primari si alti alesi locali vor fi din nou amanate

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca intentioneaza sa emita un act normativ prin care prevederea din Codul administrativ referitoare la acordarea pensiilor speciale primarilor, vicepresedintilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sa fie din nou amanata, aratand ca acest lucru ar putea fi facut prin legea bugetului de stat pe anul viitor.

Ludovic Orban, despre problema incalzirii din Bucuresti: Am anuntat o investitie de 370 de milioane, in cele trei CET-uri, pentru a creste randamentul la producere

Ludovic Orban a prezentat, miercuri seara problema incalzirii din Bucuresti si solutiile pe care actualul Guvern, alaturi de primarul Nicusor Dan le propun, dar si masurile luate pana acum. Colaborarea.

Ludovic Orban: Am obtinut de la Comisia Europeana aprobarea pentru finantarea tuturor celor 5 tronsoane ale autostrazii Pitesti - Sibiu

Premierul Ludovic Orban spune ca Romania a obtinut de la Comisia Europeana aprobarea pentru finantarea tuturor celor 5 tronsoane din autostrada Pitesti-Sibiu. De asemenea, prim-ministrul a precizat ca primele.

Premierul Ludovic Orban, mesaj de 1 Decembrie: Ziua Nationala, chiar daca o sarbatorim atipic din cauza restrictiilor impuse de pandemie, ramane la fel de importanta pentru noi

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj romanilor cu ocazia Zilei Nationale in care precizeaza ca, in acest an, data de 1 decembrie este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in an.

Ludovic Orban: Cel mai simplu e sa nu te imbolnavesti, iar pentru asta trebuie sa respecti niste reguli simple Premierul, despre solutia tratarii pacientilor COVID-19 in toate spitalele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile au luat in calcul inca de la inceputul epidemiei de coronavirus solutia ca toate spitalele din tara sa trateze pacientii COVID-19. Deja unele.

150 de milioane de euro, alocati pentru investitiile de modernizare si inlocuire a echipamentelor din ATI. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Luni seara, premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in timpul vizitei la Institul Cantacuzino, care este situatia evaluarii realizate la nivel national in sectiile ATI, dar si unde au fost descoperite o serie de.

Vor ajunge dozele de vaccin anti-COVID-19 pentru toti romanii? Explicatiile premierului Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca procedurile privind achizitionarea vaccinurilor anticoronavirus la nivel european sunt desfasurate de Comisia Europeana. Ea cumpara dozele, apoi acestea sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )