Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus |Exista masti de protectie cu cip-uri incorporate. Care este scopul folosirii acestei tehnologii

B1 B1,
Coronavirus |Exista masti de protectie cu cip-uri incorporate. Care este scopul folosirii acestei tehnologii

Noile preocupari ale cercurilor conspirative sunt reprezentate de existenta unor cipuri in mastile de protectie. Potrivit publicatiei Unele modele sunt echipate cu cipuri, doar ca acestea nu au puterea sa. continuă pe B1

De unde provine cuvantul interlop. Care este originea si cum a ajuns in Romania

Presa din romania foloseste aproape la ordinea zilei acest cuvant si, totusi, cati dintre noi stiu care este originea termenului folosit pentru a face cunoscute povestile unor infractori celebri? Expertii sustin ca provenienta acestui cuvant este straina. Care este originea cuvantulu interlop Cuvantul interlop este atribuit infractorilor cunoscuti din tara noastra, iar despre acest termen .

Iohannis a promulgat legea care blocheaza vanzarea actiunilor companiilor de stat. Care este miza proiectului initiat de Serban Nicolae

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea initiata de PSD prin care este interzisa orice vanzare a actiunilor la companiile de stat.

Calculator salariu 2020. Cum se obtine salariul net. Care este diferenta fata de cel brut

Salariu este cel care se in calcul atunci cand obtii un job, oricare ar fi compania si domeniul de activitate. Salariul reprezinta remuneratia lunara pe care o ofera angajatorul in schimbul serviciilor prestate de catre angajat in folosul firmei. Salariul net conform calculatorului de salariu 2020. Diferenta dintre brut si net Conform Codului Muncii, salariul .

Inconstienta fara limite. Un barbat din Targoviste s-a prezentat la examenul auto beat crita. Care este motivul pentru care a recus la acest gest

Iresponsabilitatea romanilor depaseste limitele imaginatiei, cel mai recent exemplu fiind un barbat din Targoviste care s-a prezentat la examenul auto in stare de ebrietate. Si mai surprinzator este faptul ca barbatul venise sa sustina examenul auto pentru a-si recupera permisul pe care il pierduse in urma cu doi ani din cauza faptului ca fusese prins .

Un grup de cercetatori a descoperit care este ordinea in care se instaleaza simptomele specifice COVID-19

Toata lumea a avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Sute de mii de oameni si-au pierdut viata din cauza acestui virus. O echipa de cercetatori de la Universitatea din California de Sud a stabilit.

Mircea Badea vine cu o dezvaluire-bomba despre care este sursa infectarii cu Covid-19 la romani

Realizatorul de la emisiunea in gura presei si-a expus opinia personala in legatura cu principala sursa de infectare cu noul coronavirus de la romani. Mircea Badea spune ca, deocamdata, un lucru.

Fara gluma, Trump distruge planeta cu cate un dus de presiune mare: care este explicatia

Intr-o perioada in care SUA pare cu 100 de ani in urma fata de restul planetei din cauza infectiilor cu Covid-19 si a reticentei oamenilor la un vaccin, Donald Trump are o noua.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )