Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea vine cu o dezvaluire-bomba despre care este sursa infectarii cu Covid-19 la romani

B1 B1,
Mircea Badea vine cu o dezvaluire-bomba despre care este sursa infectarii cu Covid-19 la romani

Realizatorul de la emisiunea in gura presei si-a expus opinia personala in legatura cu principala sursa de infectare cu noul coronavirus de la romani. Mircea Badea spune ca, deocamdata, un lucru. continuă pe B1

Mircea Badea il desfiinteaza pe medicul Virgil Musta dupa o aparitie compromitatoare: Domnule doctor, ce fotografie este asta?

In contextul pandemiei de COVID-19, Mircea Badea incinge spiritele atacandu-l pe renumitul medic Virgil Musta cu privire la o poza distrugatoare din punctul sau de vedere. Seful sectiei de Boli Infectioase a spitalului Victor Babes din Timisoara a fost surprins intr-o ipostaza pe care acesta ar fi criticat-o in alt context. Mircea Badea a explodat .

Mircea Badea, reactie soc dupa moartea lui Emi Pian. A spus tot in emisiune

Moartea lui Emi Pian, dar si prezenta fortelor de ordine la priveghiul acestuia, a atras un comentariu acid din partea lui Mircea Badea. Astfel, realizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, a reluat astfel razboiul pe care il are cu politistii si pe care il alimenteaza cu dezvaluiri so remarci acide. Ce a .

Mircea Badea si intrebarea-soc pentru un politist: Ati iesit din tura de la Pian?. Ce a urmat e colosal

Realizatorul TV a povestit un episod ce i-a avut in centrul actiunii pe producatorul emisiunii in gura presei, Calin, si pe un agent de la rutiera. Colegul lui Mircea Badea fusese oprit in trafic pentru un.

De unde provine cuvantul interlop. Care este originea si cum a ajuns in Romania

Presa din romania foloseste aproape la ordinea zilei acest cuvant si, totusi, cati dintre noi stiu care este originea termenului folosit pentru a face cunoscute povestile unor infractori celebri? Expertii sustin ca provenienta acestui cuvant este straina. Care este originea cuvantulu interlop Cuvantul interlop este atribuit infractorilor cunoscuti din tara noastra, iar despre acest termen .

Iohannis a promulgat legea care blocheaza vanzarea actiunilor companiilor de stat. Care este miza proiectului initiat de Serban Nicolae

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea initiata de PSD prin care este interzisa orice vanzare a actiunilor la companiile de stat.

Calculator salariu 2020. Cum se obtine salariul net. Care este diferenta fata de cel brut

Salariu este cel care se in calcul atunci cand obtii un job, oricare ar fi compania si domeniul de activitate. Salariul reprezinta remuneratia lunara pe care o ofera angajatorul in schimbul serviciilor prestate de catre angajat in folosul firmei. Salariul net conform calculatorului de salariu 2020. Diferenta dintre brut si net Conform Codului Muncii, salariul .

Inconstienta fara limite. Un barbat din Targoviste s-a prezentat la examenul auto beat crita. Care este motivul pentru care a recus la acest gest

Iresponsabilitatea romanilor depaseste limitele imaginatiei, cel mai recent exemplu fiind un barbat din Targoviste care s-a prezentat la examenul auto in stare de ebrietate. Si mai surprinzator este faptul ca barbatul venise sa sustina examenul auto pentru a-si recupera permisul pe care il pierduse in urma cu doi ani din cauza faptului ca fusese prins .

Care este adevarul din spatele eliminarii Spaniei de pe lista tarilor galbene. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

In cursul dimineatii de luni, pe lista actualizata de INSP, Spania era prezenta ca fiind una dintre tarile din Zona galbena, ceea ce presupunea ca toti cei care se intorc de aici, vor fi nevoiti sa stea in carantina pentru 14 zile. in seara aceleiasi zile, dupa sedinta CNSU, autoritatile au anuntat ca Spania a .

Mircea Badea a socat: imaginile de o gravitate maxima pe care le-a prezentat cu medicul Virgil Musta

Realizatorul emisiunii in gura presei a comentat, miercuri seara, imaginile in care medicul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, apare cu masca de.

Mircea Badea, intalnire de gradul zero cu fostul presedinte Emil Constantinescu

Realizatorul TV a povestit intamplarile de care are parte atunci cand merge la frizerie, sa se tunda. Jurnalistul a marturisit ca se intalneste pe scaunul frizerului cu diverse.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )