Libnet.ro
UNICEF

20:00

Coronavirus: Fotbalul din Germania, suspendat pana la 30 aprilie

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Fotbalul din Germania, suspendat pana la 30 aprilie

Prima si a doua liga ale campionatului german de fotbal, Bundesliga si 2. Bundesliga, au fost suspendate pana la 30 aprilie, din cauza pandemiei de Covid-19, informeaza lequipe. fr. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Campionatul german de fotbal, suspendat pana la 30 aprilie

Prima si a doua liga ale campionatului german de fotbal, Bundesliga si 2. Bundesliga, au fost suspendate pana la 30 aprilie. Evenimentul a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus. Initial, competitia.

O familie de romani care a mintit la granita ca vine din Germania, data de gol de bonurile de cumparaturi

O familie formata din doi adulti si un copil care a revenit din Italia a mintit la triajul epidemiologic de la granita, afirmand ca vine din Germania, insa autoritatile au verificat masina si au descoperit bonuri de cumparaturi din peninsula, cei doi adulti fiind cercetati penal, transmite Agerpres.

Mesajul unui roman din Germania: Nu se intoarce Diaspora acasa, ci iresponsabilii!

Un mesaj postat recent pe Facebook a reusit sa se viralizeze urgent, dupa ce un roman care lucreaza in Germania a facut diferentele! Sergiu Moraru, angajat pe un aeroport din Germania, transeaza lucrurile si spune ca nu Diaspora se intoarce in tara, ci cei iresponsabili. Romanii au contracte de respectat Sergiu Moraru ii roaga pe .

Covid-19. Vasluian intors din Germania, plasat in izolare sub acelasi acoperis cu fosta sotie, care are trei ordine de protectie impotriva lui

O situatie bizara s-a ivit la Vaslui din cauza unui barbat agresiv, tocmai intors de la munca din Germania. El a fost bagat in carantina alaturi de fosta sotie, care avea impotriva acestuia nu unul, nu.

The Guardian: Rata scazuta a mortalitatii din cauza coronavirusului din Germania intriga expertii

Rata relativ redusa a mortalitatii din Germania intriga expertii, pe masura ce Covid-19 se raspandeste in Europa, unii punand la indoiala metodologia culegerii de date, in timp ce altii sustin ca ratele ridicate de testare ale tarii permit o aproximare mai exacta a amenintarii noului coronavirus, citeaza Mediafax.

Din Germania in Grecia, migrantii, vulnerabili in fata noului coronavirus

Migrantii din Europa par deosebit de vulnerabili in fata pandemiei de covid-19, din cauza suspendari.

Patroni romani: E nevoie de preluarea solutiilor legislative din Germania si Franta de ajutor pentru firme

Nepublicarea Hotararilor de Guvern din sedinta din data de 18. 2020 in Monitorul Oficial adanceste incertitudinea si invariabil conduce la adancirea crizei, atrage atentia una dintre organizatiile de patroni - Uniunea Generala a Industriasilor din Romania. Operationalizarea masurilor, oricare ar fi ele, presupune la randul sau un timp minim necesar. Pentru toate companiile si intreprinzatorii din Romania acest timp este deja un lux pe care nu ni-l permitem, mai sustine UGIR.

CORONAVIRUS |Benzinariile din Italia, inchise treptat incepand de miercuri

Autoritatile italiene continua sa impuna masuri extrem de drastice, incercand sa limiteze cat mai mult raspandirea noului coronavirus care face deja ravagii in Peninsula. in acest sens, incepand de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )