Libnet.ro
UNICEF

14:15

CORONAVIRUS |Franta a inregistrat un nou record negativ: Peste 13.000 de cazuri noi in 24 de ore

B1 B1,
CORONAVIRUS |Franta a inregistrat un nou record negativ: Peste 13.000 de cazuri noi in 24 de ore

Epidemia de coronavirus a atins un nou record nevativ in Franta. Tara a inregistrat 13. 215 cazuri noi de Covid-19 in 24 de ore, acesta fiind cel mai mare numar de teste pozitive anuntate pana in. continuă pe B1

Romania bifeaza un nou record negativ in Europa! Dovada clara ca suntem rupti de saracie

Din cauza saraciei, Romania este pe penultimul loc la consumul acestui aliment in Europa. Cu toate ca suntem mari amatori, unii dintre romani nu isi permit sa consume zilnic acest aliment. Dovada clara a saraciei din Romania. Un nou record negativ in Europa Potrivit Institutului de Statistica, 16% dintre familiile de la noi sustin ca, .

Nou record negativ! inca 665 de cazuri de COVID-19 si 16 decese, confirmate in R. Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la45. 648, dupa ce vineri, 18 septembrie, au fost inregistrate 665 de cazuri, in urma procesarii a 2. 539 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, 16 pacienti au pierdut lupta cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |Nou record de cazuri inregistrate in Franta in ultimele 24 de ore

Franta a inregistrat 10. 593 de noi cazuri confirmate de coronavirus in ultimele 24 de ore, stabilind un nou record zilnic si ducand bilantul total la 415. 481, a informat joi ministerul Sanatatii. Recordul.

Coronavirus Franta: Nou record de cazuri in 24 de ore

Franta a inregistrat 10. 593 noi cazuri Covid-19 in 24 de ore, stabilind un nou record in ceea ce priveste bilantul zilnic, in timp ce numarul total de infectari cu coronavirus a ajuns la 415. 481, a spus joi Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

INTERACTIV A fost atins un platou? Coronavirus in Romania: opt grafice esentiale

Pandemia de coronavirus in Romania a inregistrat un nou record miercuri, cu peste 1. 700 de cazuri noi raportate in 24 de ore. in momentul de fata valorile oficiale depasesc cu mult varfurile primei cocoase din lunile aprilie-mai cand toata tara era pusa pe hold. Totusi, datele din ultima luna par a arata un plafon pe care Romania l-a atins, un platou de 1. 000+ de cazuri zilnice in medie si o situatie la terapie intensiva care pare sa s-a stabilizat in jurul valorii de 500 de pacienti grav afectati de CVODI-19. Noul platou pe care ne aflam, mai ales comparativ cu punctul maxim din a doua parte a lunii aprilie, este perfect ilustrate intr-o serie de grafice cu date la zi.

Coronavirus Cehia: Nou record de contaminari, dar cei mai multi pacienti au simptome usoare sau sunt asimptomatici

Cehia a inregistrat joi un numar record de 3. 130 noi cazuri de contaminari cu Covid-19, atingand in 24 de ore o cifra comparabila cu intreaga luna martie, potrivit datelor publicate vineri de ministerul Sanatatii, transmite AFP.

CORONAVIRUS |Franta a inregistat peste 6000 de cazuri in ultimele 24 de ore

Epidemia de coronavirus continua sa creasca in Franta, unde au fost detectate 6. 158 de cazuri noi in ultimele 24 de ore, a anuntat Public Health France luni, 14 septembrie, in comunicatul sau de presa zilnic.

Coronavirus: Franta nu va cumpara vaccinuri prin programul COVAX al OMS, desi il va finanta

Franta va asigura finantare pentru initiativa condusa de Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru a cumpara potentiale vaccinuri anti-Covid-19, dar nu va achizitiona dozele prin programul OMS, a spus joi un oficial din Ministerul francez al Sanatatii, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )