Libnet.ro
UNICEF

15:45

Coronavirus Cehia: Nou record de contaminari, dar cei mai multi pacienti au simptome usoare sau sunt asimptomatici

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Cehia: Nou record de contaminari, dar cei mai multi pacienti au simptome usoare sau sunt asimptomatici

Cehia a inregistrat joi un numar record de 3. 130 noi cazuri de contaminari cu Covid-19, atingand in 24 de ore o cifra comparabila cu intreaga luna martie, potrivit datelor publicate vineri de ministerul Sanatatii, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus Franta: Nou record de cazuri in 24 de ore

Franta a inregistrat 10. 593 noi cazuri Covid-19 in 24 de ore, stabilind un nou record in ceea ce priveste bilantul zilnic, in timp ce numarul total de infectari cu coronavirus a ajuns la 415. 481, a spus joi Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

CORONAVIRUS |Franta a inregistrat un nou record negativ: Peste 13.000 de cazuri noi in 24 de ore

Epidemia de coronavirus a atins un nou record nevativ in Franta. Tara a inregistrat 13. 215 cazuri noi de Covid-19 in 24 de ore, acesta fiind cel mai mare numar de teste pozitive anuntate pana in.

CORONAVIRUS |Nou record de cazuri inregistrate in Franta in ultimele 24 de ore

Franta a inregistrat 10. 593 de noi cazuri confirmate de coronavirus in ultimele 24 de ore, stabilind un nou record zilnic si ducand bilantul total la 415. 481, a informat joi ministerul Sanatatii. Recordul.

Romania bifeaza un nou record negativ in Europa! Dovada clara ca suntem rupti de saracie

Din cauza saraciei, Romania este pe penultimul loc la consumul acestui aliment in Europa. Cu toate ca suntem mari amatori, unii dintre romani nu isi permit sa consume zilnic acest aliment. Dovada clara a saraciei din Romania. Un nou record negativ in Europa Potrivit Institutului de Statistica, 16% dintre familiile de la noi sustin ca, .

Noua productie a Antenei 1. Cine sunt cei mai importanti oameni din show

Antena 1 a inceput filmarile pentru o noua productie. Iata cine sunt cei mai importanti oameni din show! Surpriza mare. Antena 1, o noua productie Adela Antena 1 a inceput filmarile pentru un nou serial produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production. Adela ii va avea ca protagonisti pe Oana Mosneagu, Mara Oprea .

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

Nou record negativ! inca 665 de cazuri de COVID-19 si 16 decese, confirmate in R. Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la45. 648, dupa ce vineri, 18 septembrie, au fost inregistrate 665 de cazuri, in urma procesarii a 2. 539 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, 16 pacienti au pierdut lupta cu noul coronavirus.

Unul dintre cei mai mari curieri internationali care fac transport si in Romania anunta o crestere semnificativa a tarifelor de anul viitor

DHL Express, unul dintre cele mai mari servicii de curierat international a anuntat vineri modificarea anuala a tarifelor, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2021, plus introducerea unui cost suplimentar pentru toate expedierile vamuibile dintre Marea Britanie si tarile Uniunii Europene, dupa Brexit. Care va fi cresterea medie a tarifelor in Romania, fata de tarifele stabilite pentru 2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )