Libnet.ro
UNICEF

10:00

Franta va intra din nou in stare de urgenta. Noi restrictii pentru cetateni!

Antena3 Antena3,
Franta va intra din nou in stare de urgenta. Noi restrictii pentru cetateni!

Stare de urgenta sanitara va fi instituita incepand de sambata in Franta. continuă pe Antena3

Coronavirus: Franta intra din nou in stare de urgenta sanitara incepand de sambata Carantina nocturna ar putea dura sase saptamani - UPDATE

Starea de Urgenta sanitara va fi reinstituita din 17 octombrie in Franta, potrivit unui decret prezentat in aceasta dimineata Consiliului de ministri, relateaza Le Figaro si AFP. Franta va impune carantina nocturna intre orele 21. 00 si 06. 00, in mai multe metropole mari, inclusiv Paris, pentru a opri al doilea val de coronavirus care loveste tara, a anuntat miercuri presedintele Emmanuel Macron, relateaza AFP. Cine incalca restrictiile va fi amendat cu 135 de euro.

Se inchid scolile in Bucuresti?! Urmeaza noi restrictii: Capitala a ajuns in cel mai critic punct al pandemiei

Criza generata de noul coronavirus parca a scapat de sub control. in acest moment Capitala este deja trecuta de pragul de 3,1 de infectari la 1. 000 de locuitori. Din pacate, asta inseamna noi restrictii si chiar carantinarea anumitor zone, chiar sectoare ale Bucurestiului. Conform datelor scolile intra in Scenariul Rosu. Scenariul Rosu: Se inchid scolile .

Noi restrictii in Valcea. Masca va deveni obligatorie in toate spatiile publice deschise din judet. in mai multe localitati se inchid restaurantele si cafenelele la interior, iar nuntile si parastasele vor fi interzise

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Valcea a anuntat, luni, noi restrictii pe plan local pentru a preveni si limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Noi restrictii anti-coronavirus in judetul.

Noi restrictii in Teleorman. Se interzic petrecerile private si se limiteaza participantii la nunti si inmormantari

Noi restrictii ce vizeaza limitarea raspandirii noului coronavirus au fost adoptate si in jud. Teleorman, in contextul cresterii numarului de infectari. Noi restrictii in Jud.

Noi restrictii anuntate in Spania, pe fondul exploziei cazurilor de coronavirus

Noi restrictii sunt pe cale sa fie asumate de catre autoritatile spaniole, pe fondul exploziei cazurilor de coronavirus. Autoritatile din regiunea spaniola Catalonia pregatesc inchiderea barurilor si a.

CORONAVIRUS |Noi restrictii in Cehia: Scolile, restaurantele, cinematografele si salile de fitness se inchid

Confruntate cu o crestere alarmanta a numarului cazurilor de infectare cu coronavirus, autoritatile din Cehia au decis sa impuna noi restrictii. Astfel, incepand de miercuri, restaurantele si cluburuile se.

Guvernul pregateste noi restrictii: evenimente private cu cel mult 20 de persoane sau deloc

Premierul Orban a anuntat, luni, ca va propune noi restrictii in Romania, pentru a tine in loc epide.

Italia: Noi restrictii anti-coronavirus. Numarul infectarilor creste ingrijorator

Italia va pregati introducerea unor noi restrictii la nivel national, dupa ce numarul infectarilor cu COVID-19 a crescut ingrijorator, a anuntat duminica ministrul italian al sanatatii, Roberto Speranza,.

Trump cere din nou Curtii Supreme sa blocheze accesul unui procuror din New York la declaratiile sale fiscale

Presedintele american Donald Trump a cerut din nou, marti, Curtii Supreme a Statelor Unite sa blocheze o decizie a unei curti inferioare care ii permite unui procuror din New York City sa puna in aplicare o citatie pentru a obtine declaratiile sale fiscale si alte documente financiare, intr-o investigatie penala referitoare la persoana sa si afacerile sale, transmite Reuters.

George Burcea, atacat violent din nou: Doar fostul sot al Andreei Balan

Actorul George Burcea se afla printre cele 16 vedete care au acceptat sa participe in noul sezon al emisiunii Ferma. inca de la inceput, fostul sot al Andreei Balan a vrut sa demonstreze ca poate ajunge ajunge in finala. insa, in concurs a intrat si Andreea Antonescu, sora de suflet a Andreei Balan. George Burcea, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )