Libnet.ro
UNICEF

12:15

CORONAVIRUS |Gabriel Oprea, despre situatia actuala din Romania: Autoritatile nu au voie sa spuna niciodata nu mai pot

B1 B1,
CORONAVIRUS |Gabriel Oprea, despre situatia actuala din Romania: Autoritatile nu au voie sa spuna niciodata nu mai pot

Fostul Ministru de Interne si al Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a vorbit despre masurile impuse de autoritati in Romania, pe fondul epidemiei de coronavirus, dar si despre primul oras carantinat din. continuă pe B1

Coronavirus: Andriy Shevchenko compara situatia actuala cu dezastrul de la Cernobil

Ucraineanul Andriy Shevchenko 43 de ani), fost jucator la AC Milan, si-a aratat sustinerea fata de Italia, tara grav afectata de pandemia de coronavirus. El a comparat situatia actuala cu accidentul nuclear de la Cernobil din 1986. A fost un moment foarte asemanator. Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa evitam comportamentele stupide, a spus Shevchenko.

Deputat ALDE despre situatia Spitalului din Suceava: De sambata pana luni au murit 20 de persoane

Situatie bulversanta la Spitalul Judetean din Suceava. Deputatul PNL Alexandru Baisanu spune ca in doar trei zile ar fi murit 20 de oameni, despre care nimeni nu spune nimic.

Ce inseamna scenariul 4: restrictii si masuri. Care este capacitatea spitalelor din Romania

Ce inseamna scenariul 4? Care sunt restrictiile si masurile si caror categorii de romani se refera? Iata situatia reala din Romania si capacitatea spitalelor din tara! Ce inseamna scenariul 4? Restrictii si masuri Scenariu 4 intervine in momentul in care numarul paceintilor cu COVID-19 trece de 2. La momentul actual sunt 1. 952 de persoane infectate .

Gabriel Oprea: in aceste momente trebuie plafonate preturile la alimentele de baza

Fostul ministru al Apararii Gabriel Oprea a precizat, intr-o interventie la Televiziunea Romana, ca cetatenii trebuie sa respecte legea si masurile impuse de autoritati in situatia in care cresterea.

Orasul din Romania unde medicii trag la sorti cine sa trateze pacienti cu coronavirus Managerul spitalului: Sunt medic ca sa slujesc beteagul

Intr-un spital din Romania, medicii trag la sorti cine va ingriji bolnavi infectati cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Este vorba despre Spitalul Judetean Dr. Constantin Opris din Baia Mare. Contactat de HotNews. ro, managerul interimar al spitalului, medicul Vasile Pop, admite ca unora dintre colegi nu le-a suras ideea, dar spune ca niciun cadru medical nu poate refuza sa ingrijeasca bolnavi, inclusiv infectati cu coronavirus. Cazul de la Baia Mare spune multe despre starea de spirit din spitalele romanesti, in conditiile in care multe cadre medicale reclama, in aceste zile, ca nu au suficiente echipamente de protectie.

CORONAVIRUS. Al 38-lea deces din Romania: Un barbat de 66 ani, cu diabet zaharat, din Timis

Autoritatile romane au anuntat, duminica, un al 38-lea deces printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 66 de ani, din judetul Timis, contact.

Coronavirus: Austria va aduce ingrijitori din Romania si Bulgaria

Autoritatile austriece au primit luni la Viena 231 de ingrijitoare originare din Romania si Bulgaria pentru a preveni o penurie de mana de lucru care ar putea surveni din cauza restrictiilor de circulatie in interiorul Uniunii Europene, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Cum incearca austriecii sa aduca in tara ingrijitoarele din Romania, in plina pandemie de coronavirus: Zbor special din Timisoara si ajutoare de stat de sute de euro

Aproape 300 de ingrijitoare din Romania si din Bulgaria sunt asteptate sa soseasca luni in Austria, in plina pandemie de coronavirus. in acest moment critic austriecii au mare nevoie de personal din afara.

Hidroelectrica sponsorizeaza sapte spitale din Romania cu peste 10 milioane de lei

Actionariatul Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din Romania, a aprobat luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, sponsorizarea unui numar de sapte institutii medicale, cu unitati de primiri urgente, cu suma totala de 10,03 milioane lei, decizia fiind luata ca urmare a situatiei de risc exceptional pentru sanatatea publica generata de raspandirea noului coronavirus, si in contextul cresterii constante a numarului confirmat de persoane infectate pe teritoriul Romaniei.

De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei a transmis un mesaj despre profesorii din Romania

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a exclus varianta inghetarii anului scolar. Oficialul a indemnat elevii si studentii sa fie atenti la informatiile pe care le citesc, mai ales la cele care vin din partea MEC, pentru a sti ce va urma, in contextul raspandirii bolii. De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei, mesaj despre .

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )