Libnet.ro
UNICEF

11:45

Deputat ALDE despre situatia Spitalului din Suceava: De sambata pana luni au murit 20 de persoane

Antena3 Antena3,
Deputat ALDE despre situatia Spitalului din Suceava: De sambata pana luni au murit 20 de persoane

Situatie bulversanta la Spitalul Judetean din Suceava. Deputatul PNL Alexandru Baisanu spune ca in doar trei zile ar fi murit 20 de oameni, despre care nimeni nu spune nimic. continuă pe Antena3

Directorul Spitalului Judetean Suceava a facut operatii desi avea simptome de coronavirus

Politia cerceteaza modul in care directorul medical de la Spitalul Judetean din Suceava, inchis din cauza zecilor de infectari cu coronavirus, a operat un pacient desi era simptomatic si tocmai facuse testul COVID-19.

Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din Suceava. Sa nu-i mai consideram niste eroi

Catalin Morosanu si-a exprimat opinia in legatura cu probelemele aparute la Spitalul Judetean Suceava, unde aproape 100 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19. in postarea sa de pe Facebook, luptatorul ii pune la zid pe medicii din Suceava, considerandu-i principalii vinovati pentru situatia creata. Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din .

181 de cadre medicale din Suceava sunt infectate cu COVID-19

181 de cadre medicale din Suceava infectate cu noul coronavirus au fost raportate, luni, Institutulu.

Barna cere testarea in masa a populatiei din Suceava

Presedintele USR, Dan Barna vrea testarea in masa a populatiei din Suceava. Acesta a declarat vineri ca Suceava reprezinta focarul principal de coronavirus din Romania si cere izolarea judetului si intreruperea tuturor activitatilor neesentiale pentru doua saptamani.

Singurul medic barbat infectionist din Radauti, unde vor fi trimisi pacientii din Suceava care au nevoie de ingrijiri suplimentare, si-a luat concediu pentru dureri de spate

Singurul medic barbat infectionist din cadrul Spitalului Municipal Radauti, unde vor fi transferati pacientii din Suceava care vor avea nevoie de ingrijiri suplimentare, a cerut doua concedii medicale: unul pentru dureri de spate si altul pentru cresterea copilului. 80 de angajati ai Spitalului Radauti sunt in autoizolare, relateaza Mediafax.

CORONAVIRUS. Managerul Spitalului din Deva a fost suspendat din functie. Unitatea medicala, plasata in carantina (VIDEO)

Managerul Spitalului Judetean Deva, Daniel Rosca, a fost suspendat din functie, din cauza felului in care a gestionat situatia raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Spitalul va intra in carantina.

Episcopia Husilor doneaza Spitalului din Vaslui o ambulanta si 20.000 de euro, in lupta epidemiei de coronavirus

Episcopia Husilor vine in ajutorul Spitalului Judetean de Urgenta din Vaslui in lupta impotriva coronavirus. Astfel, a fost donata suma de 20. 000 de euro cat si o ambulanta.

Managerul spitalului din Deva, suspendat din functie dupa ce unitatea medicala a intrat in carantina

Prefectul Judetului Hunedoara, Vasilica Poteca, sustine ca l-a suspendat pe managerul spitalului judetean din Deva dupa ce mai multe cadre medicale au fost depistate cu coronavirus, iar unitatea medicala a intrat in carantina.

Un angajat al Spitalului din Pitesti, cercetat dupa ce a furat masti, manusi si dezinfectanti

Un gestionar al Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti este cercetat penal, fiind acuzat ca a furat masti, manusi sau dezinfectanti. Politistii au facut vineri mai multe perchezitii si verifica daca echipamentele sustrase au fost vandute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )