Libnet.ro
UNICEF

10:15

Coronavirus Grecia: Creta a pregatit trei hoteluri pentru turistii depistati cu Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Grecia: Creta a pregatit trei hoteluri pentru turistii depistati cu Covid-19

Autoritatile din Creta au pus la dispozitia turistilor testati pozitiv cu SARS-CoV-2 trei unitati de cazare, una in Chania si doua in Heraklion, a declarat, joi, Emmanuel Volikakis, seful Departamentului de Turism, regiunea Chania, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Bilantul imbolnavirilor a depasit pragul de 12 milioane, la nivel mondial Bulgaria revine la restrictii Mitingul lui Trump ar fi contribuit la cresterea numarului de cazuri

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns joi la 12. 742, potrivit datelor centralizate de platforma worldometers. info. Dintre acestea, 7. 188 sunt pacienti vindecati, in vreme ce 552. 114 de oameni si-au pierdut viata. ----------- 22:54 Italia interzice accesul persoanelor care sosesc din 13 tari, intre care Republica Moldova 22:41 Trump continua sa vada hidroxiclorochina ca pe un tratament promitator impotriva Covid-19 - Casa Alba 22. 00: Creta a pregatit trei hoteluri pentru turistii depistati cu Covid-1920. 00: OMS: Coronavirusul se poate raspandi prin aerosoli la restaurante si in timpul intubarii pacientului, dar trebuie investigat cat de frecvent19:20 5 milioane de australieni au golit magazinele dupa ce au trebuit sa reintre in izolare pentru 6 saptamani.

EXCLUSIV Schimbari de ultima ora pentru turistii care vor sa petreaca vacanta in Grecia. Cu cate ore inainte trebuie completat formularul special de intrare in tara

Ministerul Sanatatii din Grecia a luat decizia ca incepand de joi, 9 iulie, formularul PLF sa fie completat de catre turistii care intra pe teritoriul elen cu 24 de ore inainte si nu cu 48 de ore, asa cum era.

MAE, nou avertisment pentru turistii romani care se indreapta spre Grecia: Autoritatile elene pot modifica fara preaviz conditiile de intrare pe teritoriul national

Ministerul Afacerilor Externe vine cu noi informatii cu privire la tranzitul cetatenilor romani care se indreapta spre Grecia prin punctul de trecere a frontierei Kulata Promachonas. in acest sens MAE avert.

Coronavirus. Grecia a inchis granitele pentru vizitatorii din Serbia

Grecia a anuntat duminica inchiderea frontierei pentru cetatenii din Serbiaincepand cu 6 iulie pana pe 15 iulie,dupa o crestere alarmanta a cazurilor decoronavirus, au spus, duminica,.

Grecia isi face propriul test pentru detectarea COVID-19, mai ieftin decat kiturile din import

Cercetatorii din Grecia spun ca sunt aproape de a lansa un test molecular pentru detectarea COVID-19, care ar putea oferi o alternativa mai ieftina la kiturile provenite din import, precum si accesul la stocuri suficiente, potrivit Reuters.

CORONAVIRUS |Germania: Cainii din armata, antrenati pentru a detecta persoanele testate pozitiv

Armata germana, in cooperare cu Universitatea de Medicina Veterinara din Hanovra, lucreaza la antrenarea diferitelor rase de caini pentru a detecta persoanele testate pozitiv pentru pandemia de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )