Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE, nou avertisment pentru turistii romani care se indreapta spre Grecia: Autoritatile elene pot modifica fara preaviz conditiile de intrare pe teritoriul national

B1 B1,
MAE, nou avertisment pentru turistii romani care se indreapta spre Grecia: Autoritatile elene pot modifica fara preaviz conditiile de intrare pe teritoriul national

Ministerul Afacerilor Externe vine cu noi informatii cu privire la tranzitul cetatenilor romani care se indreapta spre Grecia prin punctul de trecere a frontierei Kulata Promachonas. in acest sens MAE avert. continuă pe B1

Toate testele pentru COVID-19 luate de la turistii romani care au ajuns cu avionul in Creta au iesit negative

Cele aproximativ 550 de teste pentru COVID-19 luate de la turistii romani care au ajuns cu avionul in Creta au iesit negative, informeaza consultantul in marketing turistic Razvan Pascu intr-o postare pe.

Ce mai buna veste pentru acesti romani care au credite la banci vine chiar astazi. De cand scad dobanzile si ratele

In ciuda perioadei de incertitudine, exista si-o veste buna: e posibila o scadere a ratelor pentru anumiti romani. Mecanismul e destul de simplu. E important de stiut, daca ai rate, cum e.

Turistii romani, obligati si dupa 10 iulie sa stea in carantina daca viziteaza Anglia MAE roman: O noua evaluare va fi facuta la sfarsitul lunii

Turistii din 59 de state si teritorii care merg in Anglia nu vor intra in carantina de pe 10 iulie, a anuntat guvernul britanic, relateaza Reuters. Romania nu se afla pe aceasta lista, ceea ce inseamna ca romanii vor fi nevoiti sa stea 14 zile in carantina daca merg in Anglia. Potrivit MAE roman, decizia Marii Britanii de a mentine restrictiile pentru turistii romani a fost luata in baza recomandarilor epidemiologilor.

MAE, precizari pentru cetatenii romani, dupa ce Marea Britanie a publicat lista statelor exceptate de la restrictiile de calatorie

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, vineri, ca a fost informat de catre partea britanica in ceea ce priveste mentinerea masurilor existente la frontierele Marii Britanii pentru cetatenii romani, care vor.

E oficial: se dau bani in plus de la stat pentru acesti romani. Majorarile salariale sunt substantiale si incep chiar de acum

Iulie a venit cu o veste exceptionala pentru multi romani. Ordinul de acum e valabil din 3 iulie, pana pe 15 august, si sunt prevazute sume impresionante pentru foarte multi cetateni. De.

Antreprenori romani care fac roboti - 2,5 milioane dolari, noua finantare in UK

Trei tineri antreprenori romani, care si-au deschis un startup de roboti autonomi in Marea Britanie, au obtinut acum o finantare de 2,5 milioane de dolari de la doua fonduri de capital de risc si alti investitori.

Raed Arafat, un nou avertisment: ATI este plin. Nu vorbeste nimeni despre asta, lumea crede ca e totul perfect. Dar nu e!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a dezbatut situatia exploziei de noi cazuri de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, din ultimele zile. Acesta a declarat ca, in prezent, sunt.

Marea Britanie mentine restrictiile pentru cetatenii romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca Marea Britanie mentine restrictiile pentru cetatenii r.

Politicienii romani care castiga cate un milion de euro pe mandat

Europarlamentarii romani ar primi o suma fabuloasa la final de mandat. Dupa cei cinci ani, politicienii ar obtine 1 milion de euro. Salariul lunar este de peste 6. 000 de euro.

Italia, Veneto: Pedeapsa cu inchisoarea pentru persoanele infectate care ies din casa

Incepand cu data de 1 iulie, am inregistrat 28 de infectii, o cifra ridicola, comparativ cu 5 milioane, cat numara populatia regiunii Veneto. Cincisprezece cazuri din cele 28 le-am importat. Fie ca sunt rezidenti care au plecat acasa si s-au intors, fie sunt imigranti straini care au avut contacte in comunitatea lor cu oameni care s-au intors din patrie, a declarat Luca Zaia, guvernatorul regiunii Veneto, in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )