Libnet.ro
UNICEF

01:06

Recomandarile FRF pentru prevenirea raspandirii coronavirusului: Fara strangeri de mana inaintea meciurilor

B1 B1,
Recomandarile FRF pentru prevenirea raspandirii coronavirusului: Fara strangeri de mana inaintea meciurilor

Federatia Romana de Fotbal recomanda jucatorilor si oficialilor echipelor de fotbal care sa evite strangerea de mana inaintea partidelor. Federatia Romana de Fotbal recomanda evitarea. continuă pe B1

Forumul Judecatorilor din Romania solicita CSM si Ministerului Justitiei masuri pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii CSM) si Ministerului Justitiei sa adopte masuri pentru prevenirea raspandirii infectiilor cauzate de COVID-19, avand in vedere aglomeratia din salile de judecata, magistratii propunand amplasarea de recipiente cu dezinfectant, dezinfectarea sediilor instantelor, reducerea programului instantelor sau interzicerea accesului persoanelor cu semne de boala.

Gabriela Firea cere masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului, avand in vedere ca, sute de romani din Italia, zona europeana cea mai afectata, dar si din Spania, unde este un numar mare de imbolnaviri, continua sa intre in tara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Klaus Iohannis, masuri de ultima ora in contextul raspandirii coronavirusului

Klaus Iohannis face declaratii despre situatia coronavirusului din Romania si despre masurile luate pentru a limita raspandirea virusului.

Masurile luate de Bulgaria impotriva raspandirii CORONAVIRUSULUI, dupa ce in tara au fost confirmate 4 cazuri de infectare

Autoritatile de la Sofia au luat masuri drastice pentru a impiedica raspandirea coronavirusului. DEsi au doar patru cazuri confirmate, bulgarii au suspendat toate evenimentele, au inchis scolile in zonele in.

Concertul trupei Boney M de la Sala Palatului a fost reprogramat in contextul raspandirii coronavirusului

Concertul trupei Boney M, care era programat pentru 8 martie la Sala Palatului, a fost reprogramat pentru luna septembrie, dupa ce Ministerul Afacerilor Interne a interzis activitatile care implica mai mult de 1000 de persoane pentru a preveni raspandirea coronavirusului pe teritoriul Romaniei, dupa ce 13 persoane au fost testate pozitiv.

Ludovic Orban a vorbit despre inchiderea scolilor in conditiile raspandirii Coronavirusului

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca inchiderea scolilor pentru a preveni raspandirea coronavi.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )