Libnet.ro
UNICEF

19:45

CORONAVIRUS |Iohannis: Analizam masurile pentru ca reculul in economie sa fie tratat rapid. Nu vor fi niciun fel de probleme cu platile in urmatoarele luni (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Iohannis: Analizam masurile pentru ca reculul in economie sa fie tratat rapid. Nu vor fi niciun fel de probleme cu platile in urmatoarele luni (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat,la debutul Grupului de Lucru ce va discuta efectele economice ale crizei declansate de coronavirus, ca starea generala a romanilor depistati pozitiv cu noul viruseste buna. continuă pe B1

Rares Bogdan, despre criza de coronavirus din Romania: Masurile Executivului au avut efect

Rares Bogdan a vorbit despre criza de coronavirus din Romania. Liberalul sustine ca masutile guvernului au avut efect.

Coronavirus: Iohannis anunta concluzii dupa videoconferinta la care liderii europeni incearca sa isi coordoneze lupta impotriva epidemiei

Presedintele Klaus Iohannis participa marti seara, de la ora 18. 00, la o videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea epidemiei de coronavirus. La finalul acesteia, Iohannis va sustine declaratii de presa.

Coronavirus |Ministerul Educatiei: Simularile pentru Evaluarea Nationala, examenul de Bacalaureat, dar si diferite probe practice, amanate

In contextul extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus pe teritoriul Romaniei, Ministerul Educatiei anunta ca a luat o serie de masuri, printre care si amanarea simularilor pentru Evaluarea.

Epidemia de coronavirus, test fara precedent pentru economia romaneasca

Peste 70% dintre companii nu au o strategie in cazul epidemiei de coronavirus Epidemia de COVID-19 reprezinta un test fara precedent pentru economia romaneasca, care este, in mare parte, nepregatita pentru o astfel de situatie, arata rezultatele unui barometru efectuat de compania de consultanta Frames la comanda FACTORY 4. 0 conference. Dincolo de faptul ca epidemia a dus la inchiderea a numeroase fabrici din China, raspandirea coronavirusului in Europa, in tari precum Italia, unul dintre principalii nostri parteneri comerciali, este de natura sa genereze blocaje semnificative pe lantul economic, conform analistilor Frames.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )