Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in Italia: 662 de decese intr-o zi si 4.492 de persoane infectate

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Italia: 662 de decese intr-o zi si 4.492 de persoane infectate

In ultimele 24 de ore au murit in Italia 662 de persoane miercuri au murit 683), bilantul total al victimelor din cauza coronavirusului ajungand la 8. 165, anunta Protectia Civila, citata de La Repubblica. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |O noua zi neagra in Italia. 662 decese, in ultimele 24 de ore

O noua zi neagra in Italia. 662 persoane au murit in ultimele 24 de ore in Peninsula din cauza noului coronavirus, bilantul deceselor ajungand astfel la 8. Totodata, in ultimele 24 de ore au fost.

Coronavirus in Italia: 743 de decese in 24 de ore Bilantul total - 6.820

Bilantul deceselor din cauza pandemiei de coronavirus, in Italia, a crescut cu 743 la 6. 820, a spus marti Agentia de Protectie Civila, ceea ce disperseaza nota de speranta care se intrevedea luni, dupa o scadere a numarului de decese, relateaza Reuters.

Al patrulea deces in Romania al unei persoane infectate cu coronavirus - o femeie de 72 de ani internata la Suceava

Al patrulea deces al unei persoane confirmate cu coronavirus s-a inregistrat in Romania luni dimineata. Este vorba despre o femeie in varsta de 72 ani, internata in 21 martie la Spitalul Judetean Suceava, cu afectiuni cronice asociate.

CORONAVIRUS. Italia: Peste 5.000 de cadre medicale sunt infectate cu Covid-19

Criza din Italia generata de pandemia de coronavirus atinge cote catastrofale. Un sindicat din sectorul sanitar italian anunta, miercuri, ca peste 5. 000 de cadre medicale sunt infectate cu Covid-19. Ne.

Iohannis, catre managerii spitalelor: Este esential sa avem un plan pentru scenariul extrem in care sistemul va fi pus sub presiune de un numar foarte mare de persoane infectate cu coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis le-a spus marti managerilor de spitale ca este esential sa fie pregatit un plan in scenariul extrem in care sistemul medical va fi pus sub presiune de un numar foarte mare de persoane infectate cu coronavirus. Am vazut ce s-a intamplat in alte tari, unde oamenii poate nu s-au pregatit chiar din timp si au aparut probleme majore. ) Este bine sa fim pregatiti pentru orice scenariu, a afirmat presedintele. De asemenea, el le-a transmis reprezentantilor spitalelor ca acum, in criza majora, trebuie sa ne descurcam cat se poate de bine cu ceea ce avem. Iohannis, catre managerii spitalelor: Este esential sa avem un plan pentru scenariul extrem in care sistemul va fi pus sub presiune de un numar foarte mare de persoane infectate cu coronavirus.

Un malware bancar le promite celor dispusi sa dea bani ca le va arata daca in apropiere exista persoane infectate cu COVID-19. Ce se intampla de fapt

Un malware bancar numit Ginp, care a dobandit capacitatea de a insera mesaje text false in aplicatiile SMS obisnuite in martie, a dobandit acum o noua functionalitate una care profita de pandemia din acest moment. Dupa ce este descarcat pe telefonul victimei, troianul Ginp poate primi o comanda de la atacator pentru a deschide o pagina web intitulata Coronavirus Finder, care pretinde ca, in apropiere, exista persoane infectate cu COVID-19. Evident ca nu poate face asta, insa Ginp poate ajunge sa obtina informatii personale si datele card-ului, spun cei de la Kaspersky.

Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala. Doi preoti si inca patru persoane, infectate

Doi preoti si alte patru persoane, angajati ai unei biserici din Capitala, diagnosticati cu COVID-19! Autoritatile a decis sa demareze o ancheta epidemiologica in incinta lacasului sfant. Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala Doi preoti, doi diaconi, un cantaret si o angajata a bisercii au fost diagnosticati cu coronavirus. Toti se afla internati intr-un .

Coronavirus Italia: Numarul mortilor trece de 8.000 Cazuri totale - peste 80.000

Bilantul deceselor cauzate de Covid-19 a crescut joi in Italia cu inca 662, ajungand la 8. 165, potrivit datelor difuzate de Agentia italiana pentru Protectie Civila si citate de Reuters.

CORONAVIRUS |O noua zi neagra in Italia. 602 decese, in ultimele 24 de ore

O noua zi neagra in Italia. 602 persoane au murit in ultimele 24 de ore in Peninsula din cauza noului coronavirus, bilantul deceselor ajungand astfel la 6. Totodata, in ultimele 24 de ore au fost.

Coronavirus Italia: 683 de noi decese miercuri, numarul deceselor depaseste 7.500 Contagiunea continua sa incetineasca

Numarul deceselor cauzate de epidemia de coronavirus in Italia a ajuns miercuri la 7. 503, cu 683 de noi decese inregistrate in ultimele 24 de ore, potrivit Agentiei italiene pentru Protectie Civila, citate de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )