Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala. Doi preoti si inca patru persoane, infectate

Playtech Playtech,
Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala. Doi preoti si inca patru persoane, infectate

Doi preoti si alte patru persoane, angajati ai unei biserici din Capitala, diagnosticati cu COVID-19! Autoritatile a decis sa demareze o ancheta epidemiologica in incinta lacasului sfant. Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala Doi preoti, doi diaconi, un cantaret si o angajata a bisercii au fost diagnosticati cu coronavirus. Toti se afla internati intr-un . continuă pe Playtech

Sase cazuri de coronavirus la Biserica Sf. Dumitru din Capitala. Printre acestea, doi preoti

Sase persoane au fost diagnosticate cu coronavirus la Biserica Sf. Dumitru din Capitala. E vorba despre doi preoti, doi diaconi, un cantaret si o alta angajata.

COVID-19 in sanul BOR. Doi preoti, doi diaconi si alti angajati ai unei biserici din Sectorul 2 din Capitala, confirmati pozitiv

Se confrima mai multe cazuri de COVID-19 in sanul Bisericii Romane. Doi preoti, doi diaconi si alti angajati ai unei biserici din Bucuresti au fost testati pozitiv cu Covid-19. Este vorba despre un.

Doi preoti din Capitala, infectati cu coronavirus

Doi preoti, doi diaconi li o angajata a unei biserici din cartierul bucurestean Colentina au fost confirmati pozitivi la infectia cu coronavirus.

Un centru privat de dializa din Capitala, amendat cu 30.000 de lei pentru ca nu respecta masurile de limitare si prevenire a raspandirii de COVID-19 9 persoane confirmate pozitiv la unul din punctele de lucru

Un centru de dializa privat din Bucuresti a fost amendat cu 30. 000 de lei, dupa o ancheta epidemiologica efectuata de Directia de Sanatate Publica, ca urmare a faptului ca noua persoane au fost confirmate.

Spitalul Floreasca din Capitala: 7 medici si 23 de asistenti, izolati dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus (VIDEO)

Ancheta epidemiologica la cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti. 7 medici, 23 de asistenti medicali, plus personal auxiliar de la Spitalul Floreasca,sunt izolati la domiciliu, dupa ce pacient.

Cristian Gatu a suferit un atac cerebral. Fostul mare handbalist e internat la Spitalul Militar din Capitala si va fi operat joi

Cristian Gatu 74 de ani) e internat la Spitalul Militar din Capitala, dupa ce a suferit un atac cerebral, potrivit GSP. El a efectuat un computer tomograf, in urma caruia i s-a descoperit un cheag de sange de.

Noua persoane depistate cu coronavirus la un centru de dializa privat din Capitala Nereguli grave descoperite la centrul medical

Noua persoane de la un centru de dializa privat din Capitala au fost confirmate cu coronavirus, anunta autoritatile, precizand ca au fost testate 40 de persoane, iar rezultatele au venit pentru 20 dintre ele.

Dosar penal deschis la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala. Conducerea, reclamata pentru lipsa dotarii si a preventiei, dar si ca ar fi obligat medicii sa participe la cursuri si colocvii, desi Guvernul a sistat astfel de evenimente

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 din Capitala au anuntat, marti, ca deschid un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor si abuz in serviciu. Demersul are la baza.

Biserica Ortodoxa, despre cazurile confirmate cu COVID-19 la un lacas de cult din Capitala: A fost dezinfectat tot, nu s-a oficiat nicio slujba!

Vasile Banescu a oferit primele informatii oficiale cu privire la preotii confirmati cu noul coronavirus, in exclusivitate la Antena 3. Purtatorul de cuvant sustine ca in biserica respectiva nu s-a mai oficiat nicio slujba, iar lacasul de cult si curtea acestuia au fost dezinfectate de urgenta.

VIDEO impartasire fara atingere in vremuri de epidemie la o biserica din Bucuresti

Impartasire fara atingere in vremuri de epidemie, dupa modelul liturgic folosit in Biserica Ortodoxa a Greciei, in Sfantul Munte Athos si la Essex!, scrie parintele Vasile Ioana, paroh al bisericii Sfantul Nicolae Dintr-o Zi din Bucuresti, potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )