Libnet.ro
UNICEF

19:45

Coronavirus Italia: Bilantul de vineri al deceselor, cel mai mic din ultimele cinci saptamani

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Italia: Bilantul de vineri al deceselor, cel mai mic din ultimele cinci saptamani

Numarul deceselor din cauza Covid-19 raportate in ultimele 24 de ore in Italia a fost de 420, cel mai mic bilant zilnic inregistrat din 19 martie incoace, a anuntat Agentia italiana pentru Protectie Civila. Aceasta a informat in schimb ca bilantul cazurilor noi de infectare a fost vineri de 3. 021, in crestere fata de ziua precedenta 2. 646), transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Coronavirus. Spania inregistreaza cel mai mic bilant zilnic al mortilor din ultima luna

Spania a anuntat vineri ca 367 de persoane au murit in ultimele 24 de ore din cauza noului coronavirus - cel mai mic bilant zilnic din ultima luna -, iar numarul total al deceselor a crescut la 22. 524, relateaza AFP.

Judetul Buzau are cel mai mic numar de bolnavi diagnosticati cu COVID-19

Cu 15 cazuri confirmate pana in prezent, Buzaul este pe primul loc intr-un clasament al judetelor cu cel mai mic numar de cetateni infestati cu coronavirus. Este urmat de de Olt 17), Harghita 19) si Gorj 25). Judetele cu cele mai multe cazuri sunt Suceava, cu 2. 372 cazuri, Arad 421), Hunedoara 405), Timis 385) si Neamt 384).

Bilantul pandemiei de coronavirus in Italia a ajuns la peste 25.000 de morti

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 25. 085 in Italia. in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 437 de decese.

ITALIA: Deficitul va depasi 10% din PIB, cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani

Guvernul italian a acceptat vineri sa majoreze deficitul public la cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani, pentru a finanta redresarea in urma pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit Reuters si DPA.

Cel mai tanar pacient mort din cauza coronavirusului in Romania: Un barbat de 26 de ani

Un barbat de 26 de ani din Mures, care suferea de obezitate, este cel mai tanar deces inregistrat in Romania din cauza coronavirusului. Tanarul fusese internat pe 21 aprilie la Spitalul Judetean Mures, unde a murit doua zile mai tarziu. Barbatul este decesul cu numarul 549 inregistrat in tara noastra din cauza virusului.

Lionel Messi, cel mai bun fotbalist din ultimii 25 de ani, conform revistei FourFourTwo

Argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al.

De ce crede Nick Kyrgios ca Novak Djokovic nu este cel mai bun jucator din toate timpurile

Nick Kyrgios este unul dintre personajele aparte ale circuitului ATP, un tip care nu s-a sfiit de-a lungul timpului sa ii critice chiar si pe jucatorii din BIG 3. Australianul a precizat recent ca nu-l uraste pe Novak Djokovic, ca intelege ca oamenii sunt diferiti si ca are un motiv bine intemeiat pentru care nu-l va considera vreodata pe sarb drept cel mai bun din istorie.

Coronavirus in lume: Spania, cel mai mic numar de decese zilnice din ultima luna Germania va relaxa restrictiile dupa ce va ajunge la cateva sute de cazuri pe zi

Numarul deceselor asociate cu coronavirusul au depasit 50. 000 in Statele Unite, peste un sfert din bilantul mondial de 191. Americanii au raportat pana acum aproape 900. 000 de cazuri de Covid-19, in timp ce in toata lumea numarul a depasit 2,7 milioane, potrivit centralizarii de pe Worldmeter. Unele state americane reincep activititatile economice, iar altele se pregatesc de asta, in ciuda criticilor unor experti in sanatate, in timp ce Congresul american a aprobat inca un pachet economic de sustinere in valoare de aproape 500 miliarde de dolari. ------------20:50 Statele Unite trec de pragul de 50. 000 de decese Cifra s-a dublat in ultimele zile20:31 VIDEO Austria: Manifestatie neautorizata la Viena impotriva masurilor restrictive19. 21 Bilantul deceselor COVID-19 se apropie de 20. 000 in spitalele din Marea Britanie.

Coronavirus Italia: 464 de noi decese in ultimele 24 de ore Numarul cazurilor noi - in scadere

Numarul deceselor din cauza Covid-19 inregistrate in ultimele 24 de ore in Italia a fost de 464, un bilant zilnic usor in crestere fata de ziua precedenta 437). Dar, in acelasi timp, bilantul cazurilor noi de infectare a fost joi de 2. 646, mult in scadere fata de cel de miercuri 3. 370), informeaza Reuters.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis: Daca dupa 15 mai numarul infectarilor si al deceselor scade, putem sa intram intr-o faza de relaxare Cineva propunea masura aberanta ca persoanele de peste 65 de ani sa fie carantinate. Asa ceva nu se va intampla (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a multumit, marti, romanilor pentru ca cei mai multi au respectat masurile de restrictie impuse de autoritati in perioada Pastelui ortodox. Seful statului a anuntat ca daca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )