Libnet.ro
UNICEF

09:15

Coronavirus in lume: Spania, cel mai mic numar de decese zilnice din ultima luna Germania va relaxa restrictiile dupa ce va ajunge la cateva sute de cazuri pe zi

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Spania, cel mai mic numar de decese zilnice din ultima luna Germania va relaxa restrictiile dupa ce va ajunge la cateva sute de cazuri pe zi

Numarul deceselor asociate cu coronavirusul au depasit 50. 000 in Statele Unite, peste un sfert din bilantul mondial de 191. Americanii au raportat pana acum aproape 900. 000 de cazuri de Covid-19, in timp ce in toata lumea numarul a depasit 2,7 milioane, potrivit centralizarii de pe Worldmeter. Unele state americane reincep activititatile economice, iar altele se pregatesc de asta, in ciuda criticilor unor experti in sanatate, in timp ce Congresul american a aprobat inca un pachet economic de sustinere in valoare de aproape 500 miliarde de dolari. ------------20:50 Statele Unite trec de pragul de 50. 000 de decese Cifra s-a dublat in ultimele zile20:31 VIDEO Austria: Manifestatie neautorizata la Viena impotriva masurilor restrictive19. 21 Bilantul deceselor COVID-19 se apropie de 20. 000 in spitalele din Marea Britanie. continuă pe Hotnews

Judetul Buzau are cel mai mic numar de bolnavi diagnosticati cu COVID-19

Cu 15 cazuri confirmate pana in prezent, Buzaul este pe primul loc intr-un clasament al judetelor cu cel mai mic numar de cetateni infestati cu coronavirus. Este urmat de de Olt 17), Harghita 19) si Gorj 25). Judetele cu cele mai multe cazuri sunt Suceava, cu 2. 372 cazuri, Arad 421), Hunedoara 405), Timis 385) si Neamt 384).

Coronavirus. Spania inregistreaza cel mai mic bilant zilnic al mortilor din ultima luna

Spania a anuntat vineri ca 367 de persoane au murit in ultimele 24 de ore din cauza noului coronavirus - cel mai mic bilant zilnic din ultima luna -, iar numarul total al deceselor a crescut la 22. 524, relateaza AFP.

Coronavirus Italia: Bilantul de vineri al deceselor, cel mai mic din ultimele cinci saptamani

Numarul deceselor din cauza Covid-19 raportate in ultimele 24 de ore in Italia a fost de 420, cel mai mic bilant zilnic inregistrat din 19 martie incoace, a anuntat Agentia italiana pentru Protectie Civila. Aceasta a informat in schimb ca bilantul cazurilor noi de infectare a fost vineri de 3. 021, in crestere fata de ziua precedenta 2. 646), transmite Reuters.

Coronavirus in lume: A fost depasit pragul de 2,5 milioane de cazuri, la nivel mondial Italia anunta scaderea semnificativa a numarului de pacienti Vezi situatia in timp real

Numarul cazurilor de coronavirus a depasit marti pragul de 2,5 milioane, in timp ce numarul deceselor inregistrat oficial este de peste 170. 000, potrivit centralizarii realizate de Johns Hopkins University pe Arcgis. Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza asupra unui posibil nou val de cazuri de coronavirus, daca restrictiile sunt ridicate prea devreme, in contectul in care mai multe state europene au relaxat incepand de pe 20 aprilie masurile impuse de pandemia de Covid-19. Pe de alta parte, in SUA, protestele fata de masurile de distantare sociala se extind, in timp ce expertii preconizeaza ca astfel de manifestatii ar putea duce la o crestere a infectiilor. 35:Senatul SUA ar putea vota pachetul de 500 de miliarde de dolari pentru micile afaceri, spitale si pentru testarea populatiei. 29: Ultimul bilant in Franta: Numarul total al deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 20. 00: Italia anunta prima scadere semnficativa a numarului de infectii19. 37: Numarul cazurilor de infectii se apropie de pragul de 100. 000 in Turcia 19. 12: Numarul deceselor din Marea Britanie s-a dublat fata de ziua precedenta18. 06: A fost depasit pragul de 2,5 milioane de imbolnaviri la nivel mondial17. 54: Europarlamentarii din Comisia de cultura cer fonduri pentru presa, grav afectata de pandemia de coronavirus17:47: Austria: restaurantele, cafenelele si bisericile se redeschid din 15 mai17. 11: Suedia a raportat marti 185 de decese, cel mai mare numar de morti de la inceputul epidemiei.

Cel mai tanar pacient mort din cauza coronavirusului in Romania: Un barbat de 26 de ani

Un barbat de 26 de ani din Mures, care suferea de obezitate, este cel mai tanar deces inregistrat in Romania din cauza coronavirusului. Tanarul fusese internat pe 21 aprilie la Spitalul Judetean Mures, unde a murit doua zile mai tarziu. Barbatul este decesul cu numarul 549 inregistrat in tara noastra din cauza virusului.

ITALIA: Deficitul va depasi 10% din PIB, cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani

Guvernul italian a acceptat vineri sa majoreze deficitul public la cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani, pentru a finanta redresarea in urma pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit Reuters si DPA.

Lionel Messi, cel mai bun fotbalist din ultimii 25 de ani, conform revistei FourFourTwo

Argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al.

De ce crede Nick Kyrgios ca Novak Djokovic nu este cel mai bun jucator din toate timpurile

Nick Kyrgios este unul dintre personajele aparte ale circuitului ATP, un tip care nu s-a sfiit de-a lungul timpului sa ii critice chiar si pe jucatorii din BIG 3. Australianul a precizat recent ca nu-l uraste pe Novak Djokovic, ca intelege ca oamenii sunt diferiti si ca are un motiv bine intemeiat pentru care nu-l va considera vreodata pe sarb drept cel mai bun din istorie.

COVID-19: SUA inregistreaza cel mai grav bilant zilnic - aproximativ 50 de mii de decese

Noul coronavirus a ucis 49. 759 de oameni in Statele Unite, in urma unuia dintre cele mai mari bilanturi zilnice, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

Gica Popescu: EURO 2020, cel mai important eveniment sportiv organizat vreodata de Romania. Pe langa cele trei stadioane, vom avea si alte 400 de terenuri

Pandemia de coronavirus a dus la amanarea competitiilor sportive pe intreg mapamondul, deci si a campionatului EURO 2020, programat in aceasta vara, competitie pentru care Romania era una dintre tarile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )