Libnet.ro
UNICEF

11:15

CORONAVIRUS |Italia inchide orice activitate de productie care nu e indispensabila. Premier: E cea mai dificila provocare de dupa Al Doilea Razboi Mondial

B1 B1,
CORONAVIRUS |Italia inchide orice activitate de productie care nu e indispensabila. Premier: E cea mai dificila provocare de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntatcava fi oprita orice activitate de productie care nu este indispensabila pentru garantarea aprovizionarii cetatenilor cu bunuri esentiale , potrivit la. continuă pe B1

Decizie radicala. Italia inchide toate activitatile de productie neesentiale

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat in noaptea de sambata spre duminica incetarea oricarei activitati de productie care nu va fi indispensabila pentru a garanta aprovizionarea cu bunuri esentiale a populatiei, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Coronavirus |Italia anunta incetarea oricarei activitati de productie neesentiale

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat in noaptea de sambata spre duminica incetarea 039;039;oricarei activitati de productie039;039; care nu va fi indispensabila pentru a garanta aprovizionarea cu bunuri esentiale a populatiei, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

CORONAVIRUS. Franta inchide plaje si parcuri, intrucat cetatenii nu respecta regulile de izolare

Pentru ca francezii nu respecta regulile de carantina impuse in contextul pandemiei de coronavirus, autoritatile de la Paris au decis sa inchida plajele de la Marea Mediterana, precum si din Bretania si Giro.

Coronavirus Italia: 651 de decese noi duminica, bilantul mortilor ajunge la 5.476

Numarul celor care au murit ca urmare a epidemiei de coronavirus in Italia a crescut cu 651 in ultimele 24 de ore, ajungand la 5. 476, au informat autoritatile, citate de Reuters.

Coronavirus: Italia nu va scapa de epidemie mai devreme de trei luni (virusolog)

Italia nu va scapa mai devreme de trei luni de epidemia Covid-19, care a ucis deja aproape 3. 000 de oameni in peninsula, a estimat joi virusologul Massimo Galli, care conduce serviciul de boli infectioase al celui mai mare spital din Milano, scrie AFP.

Coronavirus Italia: un record de aproape 800 de morti in ultimele 24 de ore

Italia a inregistrat sambata un nou record in ce priveste numarul deceselor cauzate de coronavirus intr-o singura zi, cu 793 de morti, ceea ce duce bilantul total al persoanelor ucise de pandemie in peninsula la 4. 825 intr-o luna, potrivit cifrelor difuzate de Protectia civila italiana, transmite AFP.

Coronavirus: Italia depaseste China in ceea ce priveste numarul de morti

Italia a depasit joi seara China in ceea ce priveste numarul deceselor provocate de coronavirus, cu 427 de decese in 24 de ore, astfel incat bilantul se agraveaza la un total de 3. 405, potrivit AFP.

CORONAVIRUS. Italia are in vedere noi masuri restrictive: Daca cineva vine sa-mi explice ca nu poate renunta la jogging, il iau cu mine sa facem un tur al spitalulu

Italia are in vedere sa inaspreasca restrictiile, dupa ce numarul deceselor din cauza coronaviruslui a depasit 3. 400, iar alti peste 41. 000 de oameni sunt in carantina. in urmatoarele 24-48 de ore,.

CORONAVIRUS. Italia are in vedere noi masuri restrictive: Daca cineva vine sa-mi explice ca nu poate renunta la jogging, il iau cu mine sa facem un tur al spitalului

Italia are in vedere sa inaspreasca restrictiile, dupa ce numarul deceselor din cauza coronaviruslui a depasit 3. 400, iar alti peste 41. 000 de oameni sunt in carantina. in urmatoarele 24-48 de ore,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )