Libnet.ro
UNICEF

11:30

CORONAVIRUS. Italia permite copiilor sa iasa din case, dupa trei saptamani de carantina Masura a fost luata la solicitarea pediatrilor, ingrijorati ca minorii nu mai ies in aer liber (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Italia permite copiilor sa iasa din case, dupa trei saptamani de carantina Masura a fost luata la solicitarea pediatrilor, ingrijorati ca minorii nu mai ies in aer liber (VIDEO)

Italia, cea mai afectata tara europeana de coronavirs, incepe sa relaxeze masurile de restrictie. Ministerul de Interne a anuntat ca minorii pot iesi de miercuri din casa, cu conditia sa fie insotiti de . continuă pe B1

Un barbat suspect de coronavirus a fost blocat de vecinii inarmati sa iasa din casa

Un barbat suspect ca ar fi infectat cu coronavirus a fost oprit de vecinii inarmati sa iasa din casa. Acestia au blocat garajul barbatului cu un copac, dupa care au inconjurat casa.

CORONAVIRUS |Italia: Diferente majore intre bilantul deceselor din regiunile invecinate Lombardia si Veneto. Ce strategie au adoptat autoritatile din Veneto pentru a tine sub control numarul infectiilor cu COVID -19

Italia este cea mai afectata tara din Europa de pandemia de coronavirus si a doua la nivel mondial, dupa Statele Unite ale Americii. De la o zi la alta autoritatile de la Roma raporteaza sute de noi decese si mi.

Printul Charles, diagnosticat cu coronavirus, a iesit din autoizolare dupa sapte zile

Printul mostenitor Charles al Marii Britanii a iesit din autoizolare, dupa ce, saptamana trecuta, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Angajat al Aeroportului Otopeni, infectat cu coronavirus Directorul operational al Aroportului, schimbat din functie dupa aglomeratia de la Terminalul Sosiri (VIDEO)

Un angajat al Aeroportului Intenational Henri Coanda a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Iar in urma aparitiei imaginilor cu sutele de romanui inghesuiti la Terminalul Sosiri de pe.

Gluma de 1 aprilie? in Panama, de maine, femeile si barbatii vor avea voie sa iasa din casa doar in zile diferite

Presedintele statului Panama, Laurentino Cortizo, a anuntat o masura neobisnuita de incetinire a raspandirii coronavirusului incepand de miercuri femeile si barbatii vor avea voie sa iasa din case doar in zile diferite, scrie Guardian.

Doi barbati care instigau oamenii sa iasa din casa, retinuti de politisti. Turbulentii au fost amendati cu cate 5.000 de lei

Doi barbati, care instigau cetatenii sa iasa din case, au fost retinuti de politisti, iar 11 persoane au fost amendate pentru ca nu isi justificau prezenta in afara locuintei.

Coronavirus Italia: Alte 727 persoane au decedat Bilantul total al deceselor depaseste 13.000

Numarul persoanelor care au murit in Italia a ajuns, miercuri, la 13. 155, dupa ce au fost raportate alte 727 de decese in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters.

Coronavirus Italia: 756 de persoane au murit in 24 de ore Bilantul total - 10.779

Numarul persoanelor care au murit in Italia din cauza coronavirusului a ajuns, duminica, in Italia, la 10. 779, dupa ce alte 756 persoane au decedat in ultimele 24 de ore.

Coronavirus Italia: 837 de noi decese marti. Bilantul total - 12.428

Numarul persoanelor care au murit in Italia din cauza coronavirusului a ajuns marti la 12. 428, cu 837 noi decese inregistrate in ultimele 24 de ore, potrivit datelor difuzate de Agentia italiana pentru Protectie Civila si citate de Reuters.

Coronavirus Italia: 812 decese in ultimele 24 de ore. Bilantul total - 11.591 Scadere a numarului de cazuri noi

Numarul persoanelor care au murit in Italia din cauza coronavirusului a ajuns luni la 11. 591, cu 812 noi decese inregistrate in ultimele 24 de ore, potrivit datelor difuzate de Agentia italiana pentru Protectie Civila.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )