Libnet.ro
UNICEF

09:00

Doi barbati care instigau oamenii sa iasa din casa, retinuti de politisti. Turbulentii au fost amendati cu cate 5.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Doi barbati care instigau oamenii sa iasa din casa, retinuti de politisti. Turbulentii au fost amendati cu cate 5.000 de lei

Doi barbati, care instigau cetatenii sa iasa din case, au fost retinuti de politisti, iar 11 persoane au fost amendate pentru ca nu isi justificau prezenta in afara locuintei. continuă pe Adevărul

Un barbat suspect de coronavirus a fost blocat de vecinii inarmati sa iasa din casa

Un barbat suspect ca ar fi infectat cu coronavirus a fost oprit de vecinii inarmati sa iasa din casa. Acestia au blocat garajul barbatului cu un copac, dupa care au inconjurat casa.

Ordine de protectie provizorii, emise pe numele a doi barbati care si-au lovit sotiile

Doua ordine de protectie provizorii au fost emise de politisti pe numele unor barbati care si-au agresat sosiile. in primul caz, Politia Municipiului Slobozia a fost sesizata de o femeie de 29 de ani, din comuna Gheorghe Lazar, cu privire la faptul ca a fost agresta de sotul sau, un barbat de 40 de ani.

Bilantul deceselor ajunge la 46 in Romania. Doi barbati au murit dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul coronavirus a ajuns luni la pranz la 46, dupa ce alti doi pacienti care au contactat virusul si-au pierdut viata. Este vorba de doi barbati, de 57 si de 70 de ani, ambii avand contact cu cazuri confirmate de infectare.

Ce inseamna scenariul 4: restrictii si masuri. Care este capacitatea spitalelor din Romania

Ce inseamna scenariul 4? Care sunt restrictiile si masurile si caror categorii de romani se refera? Iata situatia reala din Romania si capacitatea spitalelor din tara! Ce inseamna scenariul 4? Restrictii si masuri Scenariu 4 intervine in momentul in care numarul paceintilor cu COVID-19 trece de 2. La momentul actual sunt 1. 952 de persoane infectate .

Gabi Balint, apel catre clasa politica si a romanilor care ignora restrictiile de a iesi din casa: Ma dezgusta un lucru

Legenda stelista Gabi Balint trage un semnal de alarma, in contextul in care unii oameni din Romania nu respecta restrictiile impuse de autoritati si continua sa iasa afara din casa fara un motiv important.

Zeci de oameni au participat la o slujba religioasa in Galati: Doi barbati au fost amendati de politisti cu cate 5.000 de lei

Politistii din Galati au impartit sanctiuni usturatoare dupa ce intr-o localitate din judetul Galati s-ar fi desfasurat o slujba religioasa. Unul dintre participanti, in varsta de 26 de ani, care.

Ultimul mesaj al ducilor de Sussex inainte de a se retrage din casa regala britanica

Printul Harry si Meghan Markle au publicat luni ultimul lor mesaj in calitate de membri seniori ai casei regale britanice. Cei doi urmeaza sa se distanteze de monarhia britanica si sa renunte la titlurile oficiale de Altete Regale. Cei doi s-au mutat de curand in California, iar Trump le-a transmis ca nu va plati pentru paza cuplului.

Politia Locala Sector 4 a sanctionat mai multi tineri care nu au respectat ordonanta militara: Acestia au iesit din casa si au intrat ilegal pe un teren de sport rupand sigiliul de la poarta

Politia locala Sector 4 anunta ca a aplicat amenzi in valoare de 30. 000 persoanelor care in ultimele 24 de ore nu au respectat prevederile Ordonantei militare. Cele mai multe sau fost acordate tinerilor care.

Ideea geniala pe care Netflix a refuzat-o, desi te-ar fi facut sa eviti sa iesi din casa

Netflix reuseste, poate, sa te tina in casa cu productiile sale, dar niste oameni i-au propus un pic mai mult. Numai ca gigantul ar fi refuzat ceea ce pare o idee geniala. Asa ca e.

Un avion care transporta echipamente medicale din Coreea de Sud va ajunge sambata la Bucuresti

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Unitatii Multinationale de Transport Strategic care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei noi misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a inca aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )