Libnet.ro
UNICEF

16:46

CORONAVIRUS |Joi, cea mai neagra zi de la izbucnirea pandemiei: Bilantul arata in jur de o mie de decese in SUA, Franta si Spania, peste 700 in Italia si peste 500 in Marea Britanie

B1 B1,
CORONAVIRUS |Joi, cea mai neagra zi de la izbucnirea pandemiei: Bilantul arata in jur de o mie de decese in SUA, Franta si Spania, peste 700 in Italia si peste 500 in Marea Britanie

Joi a fost cea mai neagra zi de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, dupa ce mai multe state au inregistrat numere record de decese, dar si de noi persoane testate pozitiv. SUA a inregistrat 1. 169 decese in. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Franta: Cea mai neagra zi de la inceputul pandemiei: 499 de decese in 24 de ore

Cifrele legate de infectia cu COVID-19 pe teritoriul Frantei cresc alarmant. 499 de persoane si-au pierdut viata in ultimele 24 de ore din pricina noului coronavirus, cel mai mare numar de decese inregistrate.

Radu Tudor: E seara cea mai trista de cand a debutat pandemia de coronavirus

Radu Tudor sustine ca este cea mai trista seara de cand a debutat pandemia de coronavirus in Romania. Astazi a fost inregistrat un val de decese din cauza virusului ucigas, bilantul mortilor ajungand la 107.

Noi detalii despre cea mai tanara romanca ucisa de coronavirus, in varsta de 27 de ani

O femeie de 27 de ani, din comuna Candesti, Botosani, este cea mai tanara victima din Romania care a murit din cauza infectiei cu coronavirus.

STUDIU PWC ROMANIA: Amanarea platii obligatiilor fiscale este cea mai utila dintre masurile fiscale luate in actualul context

Amanarea platii obligatiilor fiscal fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de govern in contextual pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondent in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

STUDIU 90% dintre companii spun ca amanarea platii darilor fiscale este cea mai utila dintre masurile luate de Guvern

Amanarea platii obligatiilor fiscale fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de guvern in contextul pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondente in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987

Principalii trei indici bursieri de pe Wall Street au inchis marti in scadere, iar Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987, in timp ce S and P 500 a consemnat cel mai grav declin de la criza financiara din 2008, pe fondul dovezilor tot mai clare referitoare la impactul economic al pandemiei de cronavirus.

Un cercetator chinez dezvaluie care e cea mai mare greseala pe care o fac europenii si americanii in lupta cu COVID-19

Omul de stiinta chinez George Gao, directorul general al Centrului chinez pentru Controlul si Prevenirea Bolilor CDC), a explicat intr-un interviu pentru revista Science, care este cea mai mare greseala pe care o fac europenii si americanii in lupta cu COVID-19.

VIDEO Cea mai mare cascada din Ecuador a disparut

San Rafael, cea mai mare cascada din Ecuador, aproape a disparut dupa ce o parte din sursa sa de apa a fost inghitita de un crater cascat din cauze inca nedeterminate.

Cea mai neagra zi pentru SUA in criza COVID-19: 865 de morti. Trump: Urmatoarele doua saptamani vor fi foarte, foarte dureroase

Noul coronavirus a ucis un numar record de 865 de persoane in Statele Unite in termen de 24 de ore, potrivit bilantului anuntat marti seara de Universitatea Johns Hopkins, scrie AFP. Aceasta crestere spectaculoasa a ridicat la 3. 873 de decese bilantul total de la debutul pandemiei, potrivit Agerpres. Trump ii avertizeaza pe americani ca urmatoarele doua saptamani vor fi foarte, foarte dureroase.

Cum a influentat pandemia audientele televiziunilor: ce post a inregistrat cea mai mare crestere

In luna martie,pandemiade coronavirus a fost subiectul principal, iar romaniicareau stat in casaau preferat programele de stiri.

ştiri de la B1

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )