Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un cercetator chinez dezvaluie care e cea mai mare greseala pe care o fac europenii si americanii in lupta cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Un cercetator chinez dezvaluie care e cea mai mare greseala pe care o fac europenii si americanii in lupta cu COVID-19

Omul de stiinta chinez George Gao, directorul general al Centrului chinez pentru Controlul si Prevenirea Bolilor CDC), a explicat intr-un interviu pentru revista Science, care este cea mai mare greseala pe care o fac europenii si americanii in lupta cu COVID-19. continuă pe Antena3

Ar putea fi cea mai mare biblioteca din lume: povestea fascinanta a acestei creatii fantastice

Fascinatia unor pentru lectura a atins cote fascinante, in contextul in care cineva a decis sa realizeze cea mai mare biblioteca din lume, de dragul cartilor. Un olandez a investit o cantitate semnificativa de timp si efort in materializarea unui proiect neobisnuit, pe un perete. Nu este prima oara cand ai vazut manifestari artistice pe .

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987

Principalii trei indici bursieri de pe Wall Street au inchis marti in scadere, iar Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987, in timp ce S and P 500 a consemnat cel mai grav declin de la criza financiara din 2008, pe fondul dovezilor tot mai clare referitoare la impactul economic al pandemiei de cronavirus.

Coronavirusul isi baga coada la varful politiei vrancene. Trei sefi sunt de o saptamana in autoizolare, in cea mai mare discretie

Cei mai importanti ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vrancea au participat la o videoconferinta alaturi de militari confirmati cu Covid-19.

Cum a influentat pandemia audientele televiziunilor: ce post a inregistrat cea mai mare crestere

In luna martie,pandemiade coronavirus a fost subiectul principal, iar romaniicareau stat in casaau preferat programele de stiri.

Office 365 devine Microsoft 365: ce inseamna cea mai mare schimbare pentru abonati

In urma cu aproximativ 8 ani, Microsoft a introdus un abonament la Microsoft Office intitulat Office 365. Acesta va suferi acum o schimbare majora si va fi intitulat Microsoft 365. in contextul.

Vodafone obtine cel mai mare punctaj pentru calitate si performanta

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta retelei mobile, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Noi detalii despre cea mai tanara romanca ucisa de coronavirus, in varsta de 27 de ani

O femeie de 27 de ani, din comuna Candesti, Botosani, este cea mai tanara victima din Romania care a murit din cauza infectiei cu coronavirus.

AGENTIILE DE PRESA: Germania se indreapta spre cea mai severa recesiune de la criza financiara din 2009

Consiliul inteleptilor - cei cinci economisti care sfatuiesc Guvernul de la Berlin - au avertizat luni ca pandemia de coronavirus COVID-19) va provoca Germaniei cea mai severa recesiune de la criza financiara globala din 2009, transmit Reuters si Bloomberg.

Suceava, cel mai mare focar de coronavirus: Este Lombadia Romaniei! - VIDEO

Este carantina totala in Suceava. Orasul este inchis si toate intrarile sunt pazite de politisti, care ii verifica pe cei care intra si ies din localitate. Masura fara precedent a fost luata dupa ce numarul mortilor si al celor infectati a crescut alarmant in ultimele zile. Autoritatile din Suceava au raportat noi decese dupa infectarea cu Covid-19. Pacientii erau internati in mai multe sectii ale Spitalului Judetean Suceava, care a devenit astfel cel mai mare focar de coronavirus din Romania.

Tariceanu propune organizarea celui mai mare spital din Romania la Romexpo

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, propune, in contextul epidemiei de coronavirus, organizarea celui mai mare si mai complex spital din Romania la Romexpo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )