Libnet.ro
UNICEF

21:30

Radu Tudor: E seara cea mai trista de cand a debutat pandemia de coronavirus

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: E seara cea mai trista de cand a debutat pandemia de coronavirus

Radu Tudor sustine ca este cea mai trista seara de cand a debutat pandemia de coronavirus in Romania. Astazi a fost inregistrat un val de decese din cauza virusului ucigas, bilantul mortilor ajungand la 107. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Domnule Presedinte, cereti ordonanta militara pentru proprietarii spitalelor! 100 de paturi noi la ATI, in 10 zile

Jurnalistul si analistul militar Radu Tudor ii solicita presedintelui Klaus Iohannis, intr-un articol publicat pe blog, sa dea o ordonanta militara pentru proprietarii spitalelor si sa fie mai multe paturi la ATI, avand in vedere ca ne apropiem de 100 de decese din cauza coronavirusului.

Ar putea fi cea mai mare biblioteca din lume: povestea fascinanta a acestei creatii fantastice

Fascinatia unor pentru lectura a atins cote fascinante, in contextul in care cineva a decis sa realizeze cea mai mare biblioteca din lume, de dragul cartilor. Un olandez a investit o cantitate semnificativa de timp si efort in materializarea unui proiect neobisnuit, pe un perete. Nu este prima oara cand ai vazut manifestari artistice pe .

STUDIU PWC ROMANIA: Amanarea platii obligatiilor fiscale este cea mai utila dintre masurile fiscale luate in actualul context

Amanarea platii obligatiilor fiscal fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de govern in contextual pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondent in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

STUDIU 90% dintre companii spun ca amanarea platii darilor fiscale este cea mai utila dintre masurile luate de Guvern

Amanarea platii obligatiilor fiscale fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de guvern in contextul pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondente in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

VIDEO Cea mai mare cascada din Ecuador a disparut

San Rafael, cea mai mare cascada din Ecuador, aproape a disparut dupa ce o parte din sursa sa de apa a fost inghitita de un crater cascat din cauze inca nedeterminate.

Un cercetator chinez dezvaluie care e cea mai mare greseala pe care o fac europenii si americanii in lupta cu COVID-19

Omul de stiinta chinez George Gao, directorul general al Centrului chinez pentru Controlul si Prevenirea Bolilor CDC), a explicat intr-un interviu pentru revista Science, care este cea mai mare greseala pe care o fac europenii si americanii in lupta cu COVID-19.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987

Principalii trei indici bursieri de pe Wall Street au inchis marti in scadere, iar Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987, in timp ce S and P 500 a consemnat cel mai grav declin de la criza financiara din 2008, pe fondul dovezilor tot mai clare referitoare la impactul economic al pandemiei de cronavirus.

Noi detalii despre cea mai tanara romanca ucisa de coronavirus, in varsta de 27 de ani

O femeie de 27 de ani, din comuna Candesti, Botosani, este cea mai tanara victima din Romania care a murit din cauza infectiei cu coronavirus.

AGENTIILE DE PRESA: Germania se indreapta spre cea mai severa recesiune de la criza financiara din 2009

Consiliul inteleptilor - cei cinci economisti care sfatuiesc Guvernul de la Berlin - au avertizat luni ca pandemia de coronavirus COVID-19) va provoca Germaniei cea mai severa recesiune de la criza financiara globala din 2009, transmit Reuters si Bloomberg.

COVID-19. Italia: Cea mai recenta statistica arata ca rata mortalitatii este de 10,6% Varsta medie de deces este de 79 de ani, majoritatea avand boli preexistente

O statistica oferita de Ministerul Sanatatii din Italia arata ca, la 30 martie, cand in pensinsula se inregistrasera 10. 026 de decese, rata mortalitatii din cauza infectarii cu COVID-19 era de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )