Libnet.ro
UNICEF

20:15

Nelu Tataru, despre decretarea starii de urgenta: Izolarea va fi izolare

Adevărul Adevărul,
Nelu Tataru, despre decretarea starii de urgenta: Izolarea va fi izolare

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Nelu Tataru spune ca, prin decretarea starii de urgenta, poate fi limitata deplasarea in anumite zone, izolarea va fi izolare si pot fi inchise institutii sau unitati de alimentatie publica, precum mall-uri, ori restaurante. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis anunta decretarea starii de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare (VIDEO)

Klaus Iohannis a anuntat decretarea starii de urgenta in Romania la inceputulsaptamanii viitoare in contextul amplificarii crizei generate de noul coronavirus. Noul guvern si cu mine ne.

Traian Basescu cere decretarea starii de urgenta in tara din cauza coronavirus

Traian Basescu a declarat ca raspandirea noului coronavirus impune decretarea starii de urgenta, iar.

Spania, masuri dupa decretarea starii de urgenta. 1.500 de noi cazuri intr-o zi. Lideri regionali cer inchiderea completa

Guvernul spaniol urmeaza sa anunte sambata restrictii privind mobilitatea in intreaga tara, dupa ce numarul cazurilorde infectare cu COVID-19 a ajuns la 6. 046 si s-au inregistrat 191 de decese, potrivit TVE.

Nelu Tataru, apel la romani sa respecte regulile de izolare: 14 zile din viata lor pot insemna sanatatea acestui popor! Pe romanii care mint ii asteapta Codul Penal si 4.000 de euro amenda

14 zile din viata lor pot insemna sanatatea acestui popor!, este mesajul lui Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii care coordoneaza grupul de specialisti ce propune masuri pentru combaterea coronavirusului, catre romanii care trebuie sa respecte regulile de izolare pentru a limita raspandirea virusului. La randul sau, Raed Arafat a subliniat ca cei care vin din zone cu risc si nu declara acest lucru risca sa se duca acasa iar peste cateva zile sa aiba simptome. in acel moment, autoritatile afla oricum de unde au venit, iar pe acestia ii asteapta Codul penal si 4. 000 de euro amenda.

Nelu Tataru: S-a decis extinderea zonelor rosii pentru nordul Frantei si Madrid. Cei care vin din aceste zone intra in izolare

Nelu Tataru, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat ca s-a decis extinderea zonelor rosii pentru nordul Frantei si Madrid, iar persoanele care revin in tara din aceste zone vor intra in izolare.

Nelu Tataru, mesaj pentru romanii aflati in carantina: 14 zile din viata lor poate insemna sanatatea acestui popor

Preventia este regula de baza, dincolo de ce putem face noi, autoritatile, a anuntat secretarul de stat Nelu Tataru, intr-o conferinta comuna cu Raed Arafat, la Ministerul Sanatatii.

Pandemie de coronavirus. Ce ar insemna decretarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei

COVID-19, declarata de Organizatia Mondiala a Sanatatii pandemie, a afectat 122 de tari din lume si a cauzat mai mult de 4. 700 de decese.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )