Libnet.ro
UNICEF

10:45

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, despre evolutia epidemiei: Nu trebuie sa cautam vinovati (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, despre evolutia epidemiei: Nu trebuie sa cautam vinovati (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu trebuie cautati vinovati in ceea ce priveste evolutia pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis: Nu trebuie s. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre masurile indraznete impotriva Covid-19 cerute de la Bruxelles: Cautam sa ne punem de acord cu aceste masuri, in special cu inchiderideschideri de granite si transport (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta sustinuta la Palatul Cotroceni, ca masurile indraznete impotriva Covid-19, cerute de presedinta Comisiei Europene, sunt adaptatein.

Klaus Iohannis, despre situatia de pe plan local din punct de vedere al capacitatii de testare: Este un sistem care a fost elaborat de experti recunoscuti si care se bazeaza pe criterii obiective (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca sistemul testarii cazurilor de coronavirus este unul elaborat de experti recunoscuti de la noi si care se.

Klaus Iohannis, despre momentul in care presedintele PSD a incalcat normele de distantare: Din fericire, in pandemie e PNL la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis, a vorbit miercuri seara, despre momentul in care presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a incalcat masurile de restrictie impuse de autoritati in contextul.

Ce spune Klaus Iohannis despre fotografia cu Marcel Ciolacu in restaurant fara masca

Presedintele Klaus Iohannis l-a criticat pe Marcel Ciolacu pentru faptul ca nu a respectat regulile sanitare si a subliniat ca situatia Romaniei ar fi fost mult mai dificila daca PSD era acum la guvernare.

Klaus Iohannis, despre afacerile medicului Virgil Musta: Daca exista o incompatibilitate, atunci ea trebuie gasita si certificata de autoritati (VIDEO)

Medicul Virgil Musta, apreciat ca fiind unul dintre comunicatorii de succes din Romania in ceea ce priveste pandemia de coronavirus, este acuzat ca ar castiga bani din testarile pentru depistarea COVID-19, prin in.

Presedintele Klaus Iohannis, despre cum vor fi cheltuite cele 80 de miliarde de euro de la UE: Autostrazi, Sanatate, Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre Planul national de redresare si rezilienta pe care Romania il va urma pentru a iesi din criza generata de pandemia de coronavirus. Seful statului a explicat, intr-o conferinta de presa tinuta la palatul Cotroceni, pe ce se vor duce 80 de miliarde de euro, bani europeni, in urmatorii 9 ani - Autostrazi, Sanatate si Educatie.

Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni cu specialistii din sanatate: Discutiile, axate pe masurile privind gestionarea epidemiei COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, marti, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, informeaza Administratia.

ASTAZI: Klaus Iohannis, sedinta cu ministrul Tataru si experti medicali privind evaluarea masurilor anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis va avea, azi de la ora 17:00, o sedinta, la Palatul Cotroceni, privind evaluare si prezentarea masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

Klaus Iohannis, convorbire cu presedintele Elvetiei. Cooperarea bilaterala si gestionarea pandemiei de coronavirus, printre subiectele abordate

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, cu Simonetta Sommaruga, presedintele Elvetiei. Cei doi au abordat mai multe subiecte, intre care stadiul cooperarii bilaterale, relatiile dintre Uniunea Europeana si El.

KLAUS IOHANNIS: Implicarea armatei in lupta cu COVID-19 a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, cu ocazia Zilei Armatei, ca traim vremuri exceptionale in care militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut si foarte dificil de combatut, noul coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )